KCB/2022/CON/02 - extern - Campuscoördinator (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Koninklijk Conservatorium Brussel (KCB)
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
vanaf 01/01/2022 tot 31/12/2022, verlenging mogelijk na gunstige evaluatie
Details

Taakomschrijving

Op zoek naar een gevarieerde job binnen een gerenommeerd instituut? Als voltijdse campuscoördinator ben je niet enkel teamleader maar neem je ook verantwoordelijkheid op organisatorisch, financieel en facilitair vlak. En dat allemaal binnen een prachtige historische omkadering in één van de grote namen in de kunstwereld.

Het Koninklijk Conservatorium Brussel, School of Arts van de Erasmushogeschool, staat voor 190 jaar artistieke excellentie en internationale renommee. Gehuisvest in een prachtig historisch gebouw, tussen het Justitiepaleis en het Museum voor Schone Kunsten in de trendy Zavelbuurt, biedt het conservatorium naast bachelor en master opleidingen in Muziek en Musical ook een educatieve master aan.

In overleg met je directeur heb je de leiding over het administratief personeel binnen het KCB. Je coacht en motiveert je team en werkt samen aan een constante verbetering van de dienstverlening (studentensecretariaat, communicatie, IT, financiën, personeel, productie en onthaalmedewerkers). Samen met de lokale facilitaire verantwoordelijke bekijk je ook hoe het technisch- en onderhoudspersoneel optimaal ingezet wordt.

Je coördineert het financieel beheer. In overleg met je directeur verzorg je de opmaak en opvolging van de departementale begroting en deelbegrotingen. Je zorgt mee voor de opmaak en opvolging van zakelijke dossiers (aanbestedingen, subsidieaanvragen,…). Je volgt de financiële procedures (budgetbewaking, bestelprocedurs,…) op en optimaliseert deze in overleg met de directie en de financiële diensten van EhB. In samenwerking met de directeur, opleidingshoofden en onderzoekscoördinator volg je ook het investeringsbeleid van het KCB op en optimaliseer je dit.

In overleg met de diensten facility, veiligheid, en coördinatie van de planning beheer je ook de roerende infrastructuur van het KCB. Bovendien zorg je voor overleg en samenwerking met de Franstalige partnerinstelling CrB m.b.t. tot de gemeenschappelijke dossiers: de bibliotheek, de concertzaal en het onderhoud van het gebouw in de Regentschapsstraat.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

S
pecifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Kennis & ervaring – Je hebt ervaring in een leidinggevende functie in het artistieke werkveld. Je kent de regelgeving van toepassing op hogescholen of bent bereid om je hierin te bekwamen. Je bent thuis in de sociale wetgeving en/of personeelsstatuten, en je hebt enige kennis over het voeren van een boekhouding. Affiniteit met het Hoger Kunstonderwijs is een pluspunt.

·         Coachend leidinggeven - Je inspireert, motiveert, begeleidt en ondersteunt jouw team. Jouw gedreven en dynamische houding straalt af op je medewerkers. Je zorgt voor een heldere, duidelijke aansturing. Vanuit jouw verantwoordelijkheidszin sta je in voor de goede werking en een constante kwaliteitsbewaking.

·         Stressbestendig - Je bent gedreven, dynamisch en stressbestendig. Je respecteert deadlines, kan verschillende taken gelijktijdig behandelen en prioriteiten bepalen.

·         Netwerker – Je bent communicatief en sociaal vaardig. Je kan duidelijk communiceren en goed omgaan met verschillende persoonlijkheden. Je bent hierbij steeds respectvol tegenover collega’s, docenten en studenten.

·         Talenkennis - Je Nederlands is uitstekend. Je hebt ook een goede kennis van Frans en Engels.

·         ICT Je kan de gangbare administratieve software gebruiken.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelor diploma.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.


Aanbod

·         Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 594 (B31), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·         Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·         Vakantie – Je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen

·         Flexibiliteit  glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken

·         Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

·         Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

·         Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

·         Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.


Opmerkingen

Concreet

Functie:Cotractueel bediende

Departement:KCB

Aard tewerkstelling: Contractueel Administratief Bediende

Vereist niveau:Bachelor

Volume: 100%

Duur: 01.01.2022 t.e.m. 31.12.2022, verlenging mogelijk na gunstige evaluatie

Afsluitdatum: 13/12/2021Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 13/12/2021 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 17.12.2021 vanaf 14u00, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Peter Daerden, peter.daerden@ehb.be 
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Katrien Van Hoecke
E-mail: katrien.van.hoecke@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 13/12/2021

Datum interview: 17/12/2021

Indiensttreding: 01/01/2022