GDT/2022/CON/03bis - extern - Onderzoeker Smart devices en Artificiële Intelligentie voor Revalidatie (100%)
Betrekking
Functie:
Onderzoeker
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Masteropleiding
Volume:
100%
Duur:
01/02/2022 – 28/02/2023
Details

Taakomschrijving

Je werkt mee in een unieke samenwerking tussen het kenniscentrum Artificiële Intelligentie (opleidingen multimedia & communicatietechnologie en toegepaste informatica) en het kenniscentrum Brussels Integrated Care (opleidingen verpleeg- en vroedkunde), beide van het departement Gezondheidszorg, Design & Technologie.  Het onderzoeksproject waarop je wordt tewerkgesteld is ‘Smart devices en Artificiële Intelligentie voor REvalidatie’, waarin innoverende technologieën worden toegepast in de revalidatiesector.  Voor deze vacature is kennis van zowel Artificiële Intelligentie als de gezondheidssector vereist. Het project loopt tot 28 februari 2023.

Takenpakket:

·       Je voert onderzoek uit in samenwerking met onderzoekers van Erasmushogeschool Brussel (EhB), VUB en Odisee. Jouw taak binnen dit onderzoek bestaat erin met diverse bestaande smart devices en artificiële intelligentie revaliderende patiënten te monitoren.  Bovendien sta je in voor een optimale gebruikerservaring en ga je daarvoor in overleg met zorgverleners en zorgbehoevenden. 

·       Je integreert bestaande en aangeleverde AI-technologie in de smart devices en onderzoekt hoe deze optimaal in de revalidatiesector kunnen ingezet worden.

·       Je volgt AI-platformen en evoluties op de voet op, je test en analyseert ze. Je schat de opportuniteiten van deze platformen binnen de revalidatiesector in en je kan er zorgverleners over adviseren.

·       Je geeft presentaties over diverse luiken van je onderzoek: user experience, AI en smart devices binnen de gezondheidszorg.

·       Je rapporteert vanuit EhB kant naar de partners (VUB en Odisee) en VLAIO.

·       Je werkt planmatig en rekening houdend met deadlines.

·       Je rapporteert aan de projectleider van EhB en overlegt met de onderzoeksgroepen.

·       Je bouwt een netwerk van AI-belanghebbenden en integratoren binnen de revalidatiesector uit.

·       Je neemt initiatief om de resultaten van het onderzoek te dissemineren naar de opleidingen binnen het departement Gezondheidszorg, Design & Technologie.

·       Je zet projecten rond AI in de zorg op met studenten en schakelt ze via bachelorproef of eventueel stage in het onderzoek. 

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·       ICT  – Je hebt ervaring met praktische implementatie van Artificiële Intelligentie op verschillende platformen.

·       Zorg  Je hebt ervaring in de zorgsector.  Nursing achtergrond is een grote plus.

·       TeamplayerJe integreert in de onderzoeksgroepen van beide kenniscentra en kan vlot samenwerken met zowel zorgverleners als technologen.

·       ZelfstandigJe werkt zelfstandig je eigen planning uit voor het behalen van de KPI’s van het project. Je communiceert proactief met de betrokken stakeholders. Je bent flexibel, plichtsbewust en doelgericht.  Deadlines schrikken jou niet af.

·       CreatiefJe zoekt nieuwe oplossingen binnen de krijtlijnen van het project.

·       Initiatief nemenJe zorgt voor een disseminatie naar de opleidingen, de zorgsector en de bedrijfswereld toe.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een masterdiploma binnen het IT-domein.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Aanbod

·       Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 587 (A21), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·       Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·       Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

·       Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

·       Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

·       Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

·       Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

·       Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel bediende

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Projectmedewerker - onderzoeker

Vereist niveau: Master

Volume: 100%

Duur: 01/02/2022 – 28/02/2023

Afsluitdatum:20/01/2022Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 20/01/2022 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland in de week van 24 januari 2022, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met mevr. Maaike Fobelets (maaike.fobelets@ehb.be).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Leonie Geldhof
E-mail: leonie.geldhof@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 20/01/2022

Datum interview: 24/01/2022

Indiensttreding: 01/02/2022