SES (Systeem voor Elektronische sollicitatie)

Welkom op de jobsite van Erasmushogeschool Brussel

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen in de hoofdstad van Europa. Onze opleidingen beogen niet alleen een voorbereiding op het toekomstige beroep, maar ook een integrale vorming gericht op een pluralistische maatschappij waarin steeds meer zelfwerkzaamheid, aanpassingsvermogen en wereldgerichtheid worden verwacht. Onderwijs, onderzoek, maatschappelijke dienstverlening en kunstbeoefening behoren allemaal tot de opdrachten van een multisectorale hogeschool als de EhB. We nemen elk van deze opdrachten erg ter harte en werken voortdurend aan de versterking van hun draagvlak op professioneel, academisch en internationaal vlak.

Om dit op de best mogelijke manier te realiseren, zijn we steeds op zoek naar administratief en onderwijzend personeel.

Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills.


Hoe solliciteren

SES is onze digitale tool om zowel spontaan te solliciteren als te solliciteren voor een specifieke vacature. Onderaan vind je alvast een overzicht van onze openstaande vacatures.

Als je al een profiel hebt aangemaakt, kan je meteen inloggen met je login gegevens.

Heb je nog geen profiel, dan kan je er gemakkelijk één aanmaken. Hiervoor maak je eerst een persoonlijk account aan op deze pagina; vervolgens maak je je profiel aan door de invulvelden te vervolledigen.

Met je persoonlijke login kan je je profiel op elk moment beheren en updaten en je sollicitaties online opvolgen.

Je kan ook bijkomende bestanden (zoals een cv, attesten, referenties, …) toevoegen aan je profiel. Wil je solliciteren voor een specifieke vacature, ga dan naar het tabblad 'vacatures' en houd je cv, diploma en motivatiebrief alvast bij de hand.

Als je bestanden wilt uploaden, moet je deze eerst opslaan in pdf. Kan je zelf geen documenten converteren naar pdf? Bij het invullen van je profiel voegen we verder een link toe om documenten om te zetten naar pdf.

Let er bij een sollicitatie op dat je het volledige proces doorloopt. Nadat je sollicitatie afgerond en definitief is, krijg je van ons een bevestigingsmail.

Met vragen of opmerkingen kan je steeds terecht bij SES@ehb.be
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  


Wij kijken al uit naar je online sollicitatie bij Erasmushogeschool Brussel !

 

Voor al onze nieuwe medewerkers organiseren we een onthaaldag op 14 september 2020. Op die dag organiseren we een aantal workshops rond het werken aan onze hogeschool en laten we je kennismaken met je nieuwe collega's. 

Openstaande vacatures

 • GDT/2021/OP/65 - extern - (Praktijk)lector System Services (dagonderwijs - 15%)
  Functie : Onderwijzend personeel Datum kandidaatstelling : 25/10/2020
  Vereist niveau : Professionele bachelor
  Lees meer
 • MM/2021/ATP/01 - extern - Baliemedewerker (40%)
  Functie : Administratief personeel Datum kandidaatstelling : 25/10/2020
  Vereist niveau : Secundair onderwijs
  Lees meer
 • KCB/2021/CON/01bis - Contractueel administratief bediende (100%)
  Functie : Administratief personeel Datum kandidaatstelling : 26/10/2020
  Vereist niveau : Secundair onderwijs
  Lees meer
 • KCB/2021/ATP/01 - extern - Bibliotheekmedewerker (50%)
  Functie : Administratief personeel Datum kandidaatstelling : 26/10/2020
  Vereist niveau : Masteropleiding
  Lees meer
 • ADM/2020/ATP/10 - extern - Business analist (100%)
  Functie : Administratief personeel Datum kandidaatstelling : 02/11/2020
  Vereist niveau : Professionele bachelor
  Lees meer