GL/2018/ATP/01 - Medewerker studentenadministratie/catering
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur
Aanstelling:
Ad-interim
Vereist niveau:
Secundair onderwijs
Volume:
50% Statutair vacant + 50% Statutair ad interim
Duur:
1.01.2018-31.12.2018
Details

Taakomschrijving

Je takenpakket bestaat uit: • Verzorgen van catering voor allerhande interne en externe activiteiten

 • Ondersteunen van administratieve taken eigen aan het studentensecretariaat


 


Je komt terecht in een hecht team in onze vestiging te Jette. We voorzien coaching en ondersteuning tijdens je eerste maanden zodat je je snel thuis voelt binnen ons departement.


Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.


De humanistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar 26 bachelor- en masteropleidingen en met haar 5.500 studenten niet de grootste instelling van Vlaanderen, maar wel een van de kwalitatief beste hogescholen. Waarom? Omdat we van kwaliteit een punt maken: met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs- en onderzoeksinfrastructuur. Voeg daar alle troeven van Brussel bij en je krijgt een ongelooflijk aantrekkelijke en zelfs uitdagende mix van mogelijkheden.


Profiel


 • Talenkennis  - Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands

 • ICT  - Je beschikt over basiskennis van de office-pakketten: Word, Outlook, …. Kennis van Bamaflex is een pluspunt

 • ResultaatsgerichtJe werkt zeer stipt en zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd

 • ErvaringErvaring in het verzorgen van catering is een pluspunt

 • StressbestendigJe bent gedreven, dynamisch en stressbestendig

 • KlantvriendelijkJe kan op een constructieve en professionele manier samenwerken met collega’s en staat communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma of een getuigschrift van secundair onderwijs.


Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.


Salarisschaal

Wij bieden • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 576, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.

 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

 • Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.


Opmerkingen

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.


Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.


Op 29/09/2017 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.


Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 12/10/2017. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Gerlinde De Clercq (gerlinde.de.clercq@ehb.be).

Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 29/09/2017

Datum interview: 12/10/2017

Indiensttreding: 01/01/2018