GL/2018/ATP/02 - Departementale coördinator 100%
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
1.01.2018-31.12.2018
Details

Taakomschrijving

Als departementale coördinator volg je personeelsgebonden taken op daar waar nodig in overleg met de personeelsdienst. Je geeft leiding aan het administratief, technisch en contractueel personeel van het departement Gezondheidszorg en landschapsarchitectuur, in overleg met de departementsdirecteur. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van het onderwijzend personeel van het departement (omkadering, administratieve toestand…).


Je beheert de roerende en onroerende infrastructuur van het departement Gezondheidszorg en landschapsarchitectuur, in overleg met de dienst infrastructuur en de dienst veiligheid.


Je volgt de uitvoering van de departementale begroting op, daar waar nodig ook in overleg met de dienst financiën.


Je bereidt de departementale begroting voor in overleg met de directeur van het departement Gezondheidszorg en landschapsarchitectuur en daar waar nodig ook in overleg met de dienst financiën.


Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.


De humanistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar 26 bachelor- en masteropleidingen en met haar 5.500 studenten niet de grootste instelling van Vlaanderen, maar wel een van de kwalitatief beste hogescholen. Waarom? Omdat we van kwaliteit een punt maken: met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs- en onderzoeksinfrastructuur. Voeg daar alle troeven van Brussel bij en je krijgt een ongelooflijk aantrekkelijke en zelfs uitdagende mix van mogelijkheden.


Profiel


 • ErvaringJe beschikt over voldoende kennis van de taken voorzien in het takenpakket. Ervaring met onderwijsmateries is een pluspunt.

 • ICT  - Je kan de gangbare administratieve software gebruiken.

 • Talenkennis  - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt grondige kennis van de Nederlandse taal.

 • ResultaatsgerichtJe formuleert de te bereiken kwalitatieve en kwantitatieve resultaten mede vanuit de gezichtshoek van de doelstellingen van de organisatie en evalueert het bereiken ervan.

 • Teamplayer - Je draagt bij aan een gezamenlijk resultaat ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct tot de eigen taak behoort.

 • KennisVan de regelgeving in het hogescholenonderwijs is een pluspunt. Kennis over sociale wetgeving en/of personeelsstaturen en enige kennis over het voeren van een boekhouding is een pluspunt.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een master diploma of een bachelor diploma.


Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.


Salarisschaal

Wij bieden • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 594 (Bachelor diploma) of 587 (Master diploma), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.

 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

 • Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.


Opmerkingen

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.


Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.


Op 27/09/2017 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.


Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 5/10/2017. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Gerlinde De Clercq (gerlinde.de.clercq@ehb.be).

Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 27/09/2017

Datum interview: 05/10/2017

Indiensttreding: 01/01/2018