EDU/2020/ATP/05 - extern - Office manager studentenzaken, Leuven en Diest (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Onderwijs & Pedagogie
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
Vanaf 01/09/2019 tem 30/09/2020
Details

Taakomschrijving

Educatieve Graduaatsopleiding en Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs:

Als Office Manager van het Service Center Studentenzaken Leuven/Diest ben je het ankerpunt voor het studenten- en examensecretariaat van de twee nieuwe opleidingen van het departement: de Educatieve Graduaatsopleiding Secundair Onderwijs en de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs.

De twee  opleidingen zijn te volgen in dag- en avond/weekendtraject en vinden plaats op Campus De Oranjerie Leuven en Campus de Oranjerie. Als office manager studentenzaken voor beide opleidingen verzorg je tijdens de lesmomenten (op afwisselende tijdstippen) het studentenonthaal op de campussen.

Je staat in voor de roostering van de les- en examenmomenten en ook de stageadministratie valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Naast je taken in het kader van studentenzaken, sta je ook in voor de opvolging van personeel en financiën op campus. Ook sta je in nauw contact met de IT en facilitaire medewerkers op campus.

Je wordt in de uitvoering van al je taken aangestuurd en gecoacht door de managers binnen het Service Center van het departement.

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen in de hoofdstad van Europa.
Het departement Onderwijs & Pedagogie (EDU) leidt jonge autonome professionals op die als leraar of pedagogisch coach aan de slag gaan binnen Brussel, de rand en bij uitbreiding ook de rest van Vlaanderen.
Vanaf september 2019 beschikt het departement over opleidingen op verschillende campussen (Brussel, Leuven, Diest). Maak je graag deel uit van een kleinschalig en dynamisch team en wil je je talenten maximaal inzetten en verder ontwikkelen voor de uitbouw van het departement? Dan maken wij graag met jou kennis!

Profiel

 • Je toont zin voor initiatief en gaat proactief te werk
 • Je bent een échte organisator met goede administratieve en communicatieve vaardigheden.
 • Je weet zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je bent een uitstekende planner en bent in staat om prioriteiten te stellen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk op een uitstekend niveau en je kan je vlot uitdrukken in het Engels en het Frans.
 • Je bent klant- en servicegericht.
 • Je bent klantvriendelijk en je gaat discreet om met beschikbare informatie
 • Je bent mobiel en bereid om je te verplaatsen tussen verschillende campussen (voor schoolbezoeken, infosessies voor studenten, Sid-ins,…).
 • Je werkt vlot met courante MS Office toepassingen
 • Je bent flexibel en teamgericht
 • Je bent bereid tot avond- en weekendwerk.

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde minstens een bachelordiploma
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 592 (bachelor niveau), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Onze hoofdcampus situeert zich momenteel te Jette (Laarbeeklaan 121 1090 Brussel, nabij het Universitair Ziekenhuis). Vanaf januari 2020 nemen we onze intrek in een gloednieuwe campus te centrum Brussel (Slotstraat 28 1000 Brussel). Als office manager studentenzaken Leuven/Dienst word je tewerkgesteld op onze campussen De Oranjerie Leuven (Kolonel Begaultlaan 1A/51 3012 Leuven) en De Oranjerie Diest (Boudewijnvest 3 3290 Diest).


Opmerkingen

Concreet
Functie: Contractueel bediende
Departement: Onderwijs & Pedagogie
Aard tewerkstelling: ATP – B21 Medewerker studentenzaken voor de volgende opleidingen: Educatieve Graduaatsopleiding Secundair Onderwijs en Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs.
Vereist niveau: minstens Bachelor
Volume: 100%
Duur: vanaf 01/09/2019 tem 30/09/2020
Afsluitdatum: 18/08/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 18/08/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 26/08/2019 of 27/08/2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 18/08/2019

Datum interview: 26/08/2019 (of 27/08/2019)

Indiensttreding: 01/09/2019