EDU/2020/ATP/06 - extern - Office Manager Service Center Studentenzaken, Brussel (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Onderwijs & Pedagogie
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
Vanaf 01/09/2019 tem 30/09/2020
Details

Taakomschrijving

Als Office Manager ben je het ankerpunt voor het studenten- en examensecretariaat van de twee nieuwe opleidingen van het departement: de Educatieve Graduaatsopleiding Secundair Onderwijs en de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs.

De twee  opleidingen zijn te volgen in dag- en avond/weekendtraject. De dagtrajecten vinden plaats op de campus van het departement (zie hieronder). De avond/weekendtrajecten gaan door op campus Kaai (Nijverheidskaai 170 1070 Brussel). Als ankerpunt studentenzaken voor beide opleidingen verzorg je tijdens de lesmomenten (op afwisselende tijdstippen) het studentenonthaal op de campussen.
Je staat in voor de roostering van de les- en examenmomenten en ook de stageadministratie valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Naast je taken voor de twee nieuwe opleidingen wordt je ook ingeschakeld in het algemeen studentensecretariaat van het departement Onderwijs & Pedagogie.

Secretaris Departementsraad:
Als office manager ben je ook de secretaris van de Departementsraad. Dit betekent dat je instaat voor de opmaak van de voorbereidende stukken, het uitsturen van de agenda, de notulen en de verslaggeving.

Ondersteuning Navormingsaanbod:
Het Departement Onderwijs en Pedagogie organiseert jaarlijks navormingen en pedagogische studiedagen op maat. Je krijgt ook een rol in de opmaak en operationalisering van het navormingsaanbod en de organisatie van events.

Je wordt in de uitvoering van al je taken aangestuurd en gecoacht door de managers binnen het Service Center van het departement.

Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

De pluralistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar 26 bachelor- en masteropleidingen en met haar 5.500 studenten niet de grootste instelling van Vlaanderen, maar wel een van de kwalitatief beste hogescholen. Waarom? Omdat we van kwaliteit een punt maken: met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs- en onderzoeksinfrastructuur. Voeg daar alle troeven van Brussel bij en je krijgt een ongelooflijk aantrekkelijke en zelfs uitdagende mix van mogelijkheden.

Het departement Onderwijs & Pedagogie (EDU) leidt jonge autonome professionals op die als leraar of pedagogisch coach aan de slag gaan binnen Brussel, de rand en bij uitbreiding ook de rest van Vlaanderen.

Maak je graag deel uit van een kleinschalig en dynamisch team en wil je je talenten maximaal inzetten en verder ontwikkelen voor de uitbouw van het departement? Dan maken wij graag met jou kennis!

Profiel

 • Je toont zin voor initiatief en gaat proactief te werk
 • Je bent een échte organisator met goede administratieve en communicatieve vaardigheden.
 • Je weet zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je bent een uitstekende planner en bent in staat om prioriteiten te stellen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk op een uitstekend niveau en je kan je vlot uitdrukken in het Engels en het Frans.
 • Je bent klant- en servicegericht.
 • Je bent klantvriendelijk en je gaat discreet om met beschikbare informatie
 • Je bent mobiel en bereid om je te verplaatsen tussen verschillende campussen (voor schoolbezoeken, infosessies voor studenten, Sid-ins,…).
 • Je werkt vlot met courante MS Office toepassingen
 • Je bent flexibel en teamgericht
 • Je bent bereid tot avond- en weekendwerk.

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde minstens een bachelordiploma.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 592 (bachelor niveau), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring – naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
 • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.
 • Onze campus situeert zich momenteel te Jette (Laarbeeklaan 121, 1090 Brussel, nabij het Universitair Ziekenhuis). Vanaf januari 2020 nemen we onze intrek in een gloednieuwe campus te centrum Brussel (Slotstraat 28, 1000 Brussel)

Opmerkingen

Concreet
Functie: Contractueel bediende
Departement: Onderwijs & Pedagogie
Aard tewerkstelling: ATP – B21 Medewerker studentenzaken voor de volgende opleidingen: Educatieve Graduaatsopleiding Secundair Onderwijs; Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs; Educatieve Bachelor Kleuter Onderwijs; Educatieve Bachelor Lager Onderwijs; Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs; Bachelor Pedagogie van het jonge kind
Vereist niveau: minstens Bachelor
Volume: 100%
Duur: vanaf 01/09/2019 tem 30/09/2020
Afsluitdatum: 18/08/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 18/08/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 26/08/2019 of 27/08/2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 18/08/2019

Datum interview: 26/08/2019 (of 27/08/2019)

Indiensttreding: 01/09/2019