MMM/2020/OP/07 GRA - extern - Praktijklector: opleidingshoofd logies, restaurant en cateringmanagement en te doceren vak: financieel management en E-business (40%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Departement:
Management, Media & Maatschappij
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
40%
Duur:
01/09/2019 t.e.m. 30/09/2019
Details

Taakomschrijving

Als opleidingshoofd Logies, restaurant- en cateringmanagement organiseer, coördineer en behartig je de goede werking van de opleiding, dit zowel op pedagogisch als op organisatorisch vlak. Je zorgt samen met de departementaal directeur voor de implementatie van het opleidingsprogramma. Als opleidingshoofd rapporteer je aan de departementaal directeur en werk je nauw samen met andere personeelsleden met een coördinerende functie. Een aantal van je taken zijn:
-      Ontwikkelen van een visie op de opleiding
-      Het opleidingsbeleid uitstippelen
-      De strategie van de opleiding evalueren en eventueel bijsturen
-      Een beroepsmatig netwerk ontwikkelen en bijhouden

Naast opleidingshoofd geef je ook het vak Financieel management en E-business

Je komt terecht in het departement Management, Media & Maatschappij op campus MMM, in het centrum van Brussel. We voorzien coaching en ondersteuning tijdens je eerste maanden zodat je je snel thuis voelt binnen ons departement.

Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

De pluralistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar 26 bachelor- en masteropleidingen en met haar 5.500 studenten niet de grootste instelling van Vlaanderen, maar wel een van de kwalitatief beste hogescholen. Waarom? Omdat we van kwaliteit een punt maken: met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs- en onderzoeksinfrastructuur. Voeg daar alle troeven van Brussel bij en je krijgt een ongelooflijk aantrekkelijke en zelfs uitdagende mix van mogelijkheid

Profiel

 • Ervaring Minimum 10 jaar ervaring binnen de hotelsector.
 •  ErvaringAlgemene managementervaring strekt tot aanbeveling
 •  Ervaring Ervaring met financieel management strekt tot aanbeveling
 •  Didactische vaardighedenOnderwijservaring, zowel binnen het regulier onderwijs als parallelle circuits (vdab, spreker rond relevante thema’s…) strekt tot aanbeveling
 • Creatief - Als opleidingshoofd ben je vooral coachend, creatief, innoverend en heb je een sterk vermogen tot kritische reflectie. Je bent stressbestendig en hebt een sturend vermogen…
 •  Teamplayer - Als opleidingshoofd ontpop je jezelf als echte teamplayer. Je hebt heel wat leidinggevende en adviserende taken. Teamgericht kunnen werken is een must.  

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Professionele Bachelor Hotelmanagement.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding
 • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad
 • Brusseleen inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt

Opmerkingen

Concreet
Functie: Statutair tijdelijk vacant
Departement: Management, Media & Maatschappij
Aard tewerkstelling: Praktijklector
Vereist niveau: Bachelor
Volume: 40
Onderwijstaal: NL
Duur: 01/09/2019 t.e.m. 30/09/2019
Afsluitdatum: 19/08/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 19/08/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 26-27 of 29 augustus 2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda. U krijgt een uitnodiging via mail.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Luc Celis, departementaal graduaatscoördinator: luc.celis@ehb.be.
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 19/08/2019

Datum interview: 26/08/2019 (of 27/08/2019 of 29/08/2019

Indiensttreding: 01/09/2019