MMM/2020/OP/25 - extern - Praktijklector Hotelmanagement (70%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Departement:
Management, Media & Maatschappij
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
70%
Duur:
01/10/2019 tot 30/09/2020
Details

Taakomschrijving

Praktijklector
- Rooms Division HTM1
- Case 1: hospitality HTM1
- Case 2: distribution channels HTM1
- Case 4: events HTM1
- Accounting – USAH HTM2
- Case 5: restaurant management HTM2
- Management Research Project
- Case HTM4 VP

Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

De humanistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar 26 bachelor- en masteropleidingen en met haar 5.500 studenten niet de grootste instelling van Vlaanderen, maar wel een van de kwalitatief beste hogescholen. Waarom? Omdat we van kwaliteit een punt maken: met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs- en onderzoeksinfrastructuur. Voeg daar alle troeven van Brussel bij en je krijgt een ongelooflijk aantrekkelijke en zelfs uitdagende mix van mogelijkheden.

Profiel

  • Talenkennis - Grondige kennis van de Nederlandse taal
  • Didactische vaardigheden – Lessen, werkcolleges of practica uitwerken, kennis of technieken aan studenten aanleren, kennis en vaardigheden van studenten evalueren en taken & examens verbeteren
  • Ervaring – Onderwijservaring is een vereiste; bij voorkeur in een opleiding Hotelmanagement

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Bachelor diploma Hotelmanagement.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving

Salarisschaal

  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen vind je via volgende link.
  • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
  • Vakantie – je geniet van een gunstige verlofregeling
  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding
  • Lerarenkaart met een heleboel voordelen
  • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad
  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt

Opmerkingen

Concreet
Statutair tijdelijk vacant
Departement: Management, Media & Maatschappij
Aard tewerkstelling: Praktijklector
Vereist niveau: Bachelor
Volume: 70%
Duur: 01-10-2019 tot 30-09-2020
Afsluitdatum: 19/08/2019

Overtuigd?
Surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 19/08/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland tussen 22 augustus en 3 september 2019 . Houd hier alvast rekening mee in je agenda. U krijgt een uitnodiging via mail.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Mevr. Sarah De Ridder, opleidingshoofd Hotelmanagement (sarah.de.ridder@ehb.be)
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be.
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 19/08/2019

Datum interview: 22/08/2019 (tss 22/08/2019 en 03/09/2019)

Indiensttreding: 01/10/2019