ADM/2019/ATP/07 - extern - Adviseur onderwijsontwikkeling & studentenzaken (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Centrale Administratie
Aanstelling:
Ad-interim
Vereist niveau:
Masteropleiding
Volume:
100%
Duur:
van 07/09/2019 t.e.m. 31/08/2020, met mogelijkheid tot verlenging mits positieve evaluatie.
Details

Taakomschrijving

Een onderwijsondersteuner in hart en nieren?
Heb jij een hart voor het hoger onderwijs en wil je een steentje bijdragen aan de onderwijskwaliteit van EhB? Heb je het profiel van een onderwijsondersteuner in jou? Wil je onze opleidingen met raad en daad bijstaan bij curriculumontwikkeling en -administratie, en bij onderwijsinnovatie in het algemeen? Ben je dynamisch en contactvaardig? Zie je snel concrete oplossingen voor problemen? Ben je ondernemend maar ook procesmatig ingesteld, zodat je kansen ziet om curriculum- en onderwijsprocessen te verbeteren en nieuwe kansen voor onderwijsinnovatie op te pikken en uit te bouwen? Schrik je niet terug voor wat administratief werk in de ‘back-end’ van de curriculumdatabank?

Dan ben jij de onderwijsondersteuner die we zoeken!

Wat bieden wij jou?
Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Je zal overleg op onze campussen in Brussel, Leuven en Diest combineren met ‘deskwerk’ aan je bureau in Anderlecht. Je komt terecht in een dynamisch team van onderwijsondersteuners die onderling complementair zijn en goed proberen samen te werken om een top dienstverlening naar onze opleidingen te bieden. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

Wie zijn wij?
De pluralistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar veertigtal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen en met haar 6.500 studenten een van de kwalitatief beste hogescholen – klein maar dapper dus. Waarom? Omdat we houden van elk van onze studenten en hen van heel dichtbij opvolgen. Omdat we hen willen klaarstomen voor hun toekomstig leven en job. En omdat we hier met al het personeel elke dag, vol enthousiasme, samen werk van maken. Een coachende houding en aanpak proberen we op alle niveaus in de organisatie door te trekken.

Daarvoor hebben we jou ook nodig!


Profiel

 • Een dynamische ondersteuner – je bent iemand die graag anderen helpt, en jouw kennis en competenties als onderwijsondersteuner wil inzetten om onze opleidingen elke dag beter te maken. Je wacht hierbij niet af tot er vragen komen, maar bouwt mee aan een pro-actief beleid naar onze opleidingen toe.
 • Contactvaardig en netwerkgericht – je gaat graag en actief in overleg met onze opleidingen over hun curriculum- en innovatienoden. Je ondersteunt ook de trajectbegeleiders bij hun taken binnen hun departement en zorgt voor de nodige intervisie en visie-ontwikkeling. Je hebt oog voor het ondersteuningsnetwerk aan EhB maar ook daarbuiten, zodat je anderen kan inschakelen om mee de meest gepaste oplossing uit te werken.
 • Secuur in administratief werk – bij curriculumvernieuwing komt ook wel wat administratief werk in de databank kijken. Je ontziet dit niet en kan dit op een goed georganiseerde en nauwkeurige manier aanpakken en tijdig afronden.
 • Zelfstandig en flexibel - je kan je eigen taken proactief organiseren en komt afspraken binnen de gestelde deadlines na. Je bent stressbestendig en kan goed om met piekbelasting. Je ziet werk liggen en neemt het op waar mogelijk. Je bent bereid om nieuwe taken samen met collega’s op te nemen of over te nemen wanneer nodig.
 • Goede analytische skills – je interpreteert data op een correcte manier en kan ze op een overzichtelijke manier samenvatten en presenteren. Je bent nieuwsgierig om trends in data (bv. studierendement, curriculumanalyse) op te sporen.
 • Leergierig - Je leert snel bij en kan je vlot inwerken in een nieuwe omgeving of nieuwe tools. Je bent bereid om je verder te professionaliseren in je vakgebied

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma van Master in de pedagogische wetenschappen, Master in de Educatieve studies of een aanverwant diploma.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 585 (A11), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling;
 • Flexibiliteit – je werkt met glijdende werktijden en past je uurrooster flexibel aan de noden aan - je kan gebruik maken van een dag flexwerk (thuiswerk) per week;
 • Woon-werkverkeer – een volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding;


Opmerkingen

Concreet
Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant
Departement: Centrale administratie
Aard tewerkstelling: ATP-A11
Vereist niveau: Master
Volume: 100%
Duur: van 07/09/2019 t.e.m. 31/08/2020, met mogelijkheid tot verlenging mits positieve evaluatie
Afsluitdatum: 23/08/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 23/08/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 29/08/2019.   Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Anneleen Verckens – anneleen.verckens@ehb.be - 02/559.15.90 
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 23/08/2019

Datum interview: 29/08/2019

Indiensttreding: 07/09/2019