DT/2020/OP/23bis - extern - Structureel onderzoeker artificiële intelligentie (50%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Departement:
Design & Technologie
Aanstelling:
Ad-interim
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
50% - niet opsplitsbaar
Duur:
Van 01/10/2019 tot 30/09/2020
Details

Taakomschrijving

Je bent als structureel onderzoeker mee verantwoordelijk voor onderzoeksprojecten binnen het departement Design & Technologie. Je werkt in nauwe synergie samen met andere collega’s die actief zijn in de onderzoeksgroep en het dienstverleningscentrum.
Je overlegt met docenten uit de opleiding en verzorgt een goede wisselwerking tussen het onderzoek en het onderwijs. Je dissemineert op regelmatige basis naar het brede publiek, studenten en vakexperten. Je onderhoudt en bouwt relaties uit met het werkveld, bedrijven en vakgenoten. Je stimuleert het projectmatig wetenschappelijk onderzoek, maatschappelijke dienstverlening en de uitbouw van de internationalisering van de opleiding.
Je schrijft mee aan nieuwe onderzoeksvoorstellen en rapporten in verband met onderzoeks- en dienstverleningsprojecten. Je rapporteert aan de projectleider en aan het opleidingshoofd.

Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

De humanistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar 26 bachelor- en masteropleidingen en met haar 5.500 studenten niet de grootste instelling van Vlaanderen, maar wel een van de kwalitatief beste hogescholen. Waarom? Omdat we van kwaliteit een punt maken: met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs- en onderzoeksinfrastructuur. Voeg daar alle troeven van Brussel bij en je krijgt een ongelooflijk aantrekkelijke en zelfs uitdagende mix van mogelijkheden.

Profiel

 • Innoverend Als onderzoeker ben je steeds op zoek naar nieuwe ideeën en verken je graag onbetreden paden.
 • Leergierig - Je hebt een brede belangstelling met een grote intellectuele nieuwsgierigheid. Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Initiatief nemen - Je hebt een passie voor entrepreneurship en het uitbouwen van netwerken. Je bent communicatievaardig en assertief.
 • Creatief - Je koppelt graag gedegen kennis aan creativiteit. Je bent gepassioneerd door het ontwerpen van interactieve toepassingen.
 • ICT Je kan vlot programmeren en kan werken met platforms voor data science en/of natural language processing.
 • Ervaring - Je hebt ervaring met projectwerk rond artificiële intelligentie, meer bepaald met natural language processing en data science.  Ervaring met het schrijven van projectaanvragen is een meerwaarde

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma van bachelor of master (of gelijkwaardig).
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316 (praktijklector (indien bachelordiploma)) of 502 (lector ((indien masterdiploma)), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring – naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding
 • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad
 • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet
Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant
Departement: Design & Technologie
Aard tewerkstelling: Praktijklector of Lector
Vereist niveau: Bachelor of Master
Volume: 50% - Niet opsplitsbaar
Onderwijstaal: Nederlands of Engels
Duur: Van 01/10//2019 tot 30/09/2020
Afsluitdatum: 22/09/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 22/09/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland in de week van 23/09/2019Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Catherine Middag, senior onderzoeker, via catherine.middag@ehb.be
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 22/09/2019

Datum interview: 23/09/2019 (in de week van)

Indiensttreding: 01/10/2019