ADM/2019/CON/13 - extern - Adviseur Business Intelligence (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Centrale Administratie
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Masteropleiding
Volume:
100%
Duur:
Je start zo snel mogelijk na het doorlopen van de procedure. We bieden standaard een tijdelijk contract tot 31/12/2020. Na een positieve evaluatie kan dit verlengd worden.
Details

Taakomschrijving

Kan jij opvallende trends ontdekken in grote hoeveelheden data? Kan je vragen beantwoorden door in die data te duiken? Of beter nog: weet je zelf de meest relevante vragen te bedenken? Kan je al die zaken op een visueel aantrekkelijke manier voorstellen? Dan ben jij wie we zoeken: een voltijds specialist Business Intelligence.

Je komt terecht in het strategisch team van de algemene directie, waar je het beleid mee helpt vormgeven en waar je opleidingen en diensten ondersteunt in hun werking. Je ontsluit onze gegevensbronnen zodat iedereen aan de slag kan met heldere, behapbare en correcte info. Je begeleidt onze collega’s in het omgaan met data en je behoedt hen voor de valkuilen in de statistiek. Je zoekt samen met je collega’s naar nieuwe manieren om onze data betekenis te geven en in te zetten voor het beleid.

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 5500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met autonomie en verantwoordelijkheid. EhB is een instelling met een humanistische missie: we streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven

Profiel

·         ICT :
                   o    Je bent een Excel-tovenaar die speelt met draaitabellen, complexe formules, externe gegevensverbindingen, Power Query...
                   
o    Je beheerst ook de andere toepassingen uit het Office-pakket heel goed
                   
o    Je kan werken met query’s en begrijpt goed hoe een databank functioneert
                   
o    Je kan werken met grote datamodellen en helpen aan het ontwerp van een data warehouse
                   
o   Pluspunten zijn: kennis van Microsoft Power BI, SAS, mySQL of vergelijkbare toepassingen.
·         Analytisch vermogenJe hebt inzicht in statistiek, je kan grondig analyseren en die analyses helder, aantrekkelijk en correct visueel voorstellen.
·         LeergierigJe leert graag en snel bij, en bent bereid je bij te scholen om nieuwe toepassingen te leren kennen.
·         KlantvriendelijkJe probeert de vragen en noden van je interne klanten zo goed mogelijk te begrijpen, en helpt hen om hun data-vragen zo exact mogelijk te formuleren.
                                      Je denkt mee met je collega’s en wijst hen op mogelijkheden die ze zelf misschien nog niet hadden gezien.
·         CommunicatiefJe drukt je vlot uit, zowel mondeling als schriftelijk, en kan zaken helder en enthousiast uitleggen.
·         CreatiefJe bent creatief in het bedenken van oplossingen én vragen.
·         ErvaringJe hebt minstens 1 jaar werkervaring, bij voorkeur in BI en/of in hoger onderwijsbeleid.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde minstens een masterdiploma.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.

Salarisschaal

  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 585 (A11), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
  • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
  • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
  • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet 
Functie: Contractueel bediende
Departement: Centrale administratie
Aard tewerkstelling: Contractueel (A11)
Vereist niveau: Master
Volume: 100%
Duur: Je start zo snel mogelijk na het doorlopen van de procedure. We bieden standaard een tijdelijk contract tot 31/12/2020. Na een positieve evaluatie kan dit verlengd worden.
Afsluitdatum: 25/10/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 25/10/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek. Voor deze vacature staat dit gepland op 4/11/2019. Op 31/10/2019 zal je per email een opdracht ontvangen voor een praktische proef die je tijdens het selectiegesprek zal moeten presenteren. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Brecht Ranschaert – 02/559.15.70 – brecht.ranschaert@ehb.be .
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be.
Informatie betreffende selectieprocedure
Ann Brusseel
E-mail: ann.brusseel@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 25/10/2019

Datum interview: 04/11/2019

Indiensttreding: 05/11/2019 (zo snel mogelijk na selectieprocedure)