DT/2020/ATP/05 - extern - Community manager (50%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
50%
Duur:
Van 01/01/2020 tot 31/12/2020 en verlenging is mogelijk na gunstige evaluatie.
Details

Taakomschrijving

Het departement Gezondheidszorg, Design & Technologie is op zoek naar een community manager voor de campus in Anderlecht.
Als community manager faciliteer je de dialoog met verschillende stakeholders o.a op verschillende sociale media platformen en ondersteun je de opleidingen bij het uitbouwen van hun externe realisaties en communicatie-en marketingstrategie. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de opleidingen, de dienst Marketing & communicatie van de hogeschool en de labs.

Je takenpakket bestaat uit:
Communicatie:
-      Je bent samen met de opleidingshoofden verantwoordelijk voor het uitbouwen van een communicatie-en marketingstrategie voor de opleidingen en brengt dit in de praktijk.
-      Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de opleidingen (website, socialmedia, blogposts, perscontacten, nieuwsbrieven, brochures, interne communicatiekanalen, ...).
-      Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de interne en externe events, workshops, screenings, gastcolleges, meetups, infodagen, openlesdagen, SID-in dagen, ...
-      Je maakt animaties, video’s, berichten, stories, … voor de socialmedia.

Externe relaties:
-      Je stimuleert mee de goede samenhang tussen alle interne en externe actoren binnen de opleidingen (studenten, docenten, gastdocenten, bedrijven, alumni, …)
-      Je hebt een proactieve aanpak naar bedrijven toe.
-      Je communiceert vlot en bent een geboren netwerker.
-      Je staat in voor het databankbeheer en het up-to-date houden van contactenlijsten.

Je komt terecht in een hecht team in onze campus te Anderlecht. We voorzien coaching en ondersteuning tijdens je eerste maanden zodat je je snel thuis voelt binnen ons departement.

Binnen onze organisatie bieden we je graag een boeiende en afwisselende functie waarin je vertrouwen, autonomie en flexibiliteit krijgt om je job zinvol uit te bouwen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We geloven sterk in vrijheid en openheid en zetten in op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

De humanistische Erasmushogeschool Brussel (EhB) is met haar 40 graduaat-, bachelor- en masteropleidingen en met haar 6.500 studenten niet de grootste instelling van Vlaanderen, maar wel een van de kwalitatief beste hogescholen. Waarom? Omdat we van kwaliteit een punt maken: met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs- en onderzoeksinfrastructuur. Voeg daar alle troeven van Brussel bij en je krijgt een ongelooflijk aantrekkelijke en zelfs uitdagende mix van mogelijkheden.

Profiel

 • Attitude - Je bent een ondernemende persoonlijkheid. Je bent enthousiast en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent klantvriendelijk, open, vlot en communicatief. Je hebt een verzorgd voorkomen en een verzorgd taalgebruik.
 •  Kennis – Je hebt affiniteit met/interesse voor de digitale sector en de daaraan verbonden innovaties en bent geboeid door ondernemerschap.
 •  Competenties - Je bent sterk organisatorisch aangelegd. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Vanuit een klantgerichte basishouding ben je in staat om een open en constructieve dialoog te voeren. Je bent kritisch ingesteld en streeft steeds naar verbetering.
 •  Teamplayer - Je bent een teamplayer en flexibel maar kan ook zelfstandig en accuraat werken. Je bent ervaren in het coachen en begeleiden van teams.
 •  ICT – Je beschikt over een uitgebreide kennis van de office-applicaties en kan hiermee vlot overweg. Je kan vlot overweg met socialmedia en CMS.
 •  Leergierig - Je bent bereid om je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken in functie van de professionele noden.
 •  Klantvriendelijk - Je handelt servicegericht en ondersteunend naar interne en externe stakeholders.
 • Pluspunten - Relevante ervaring is een pluspunt (communicatie-en marketingstrategie)

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma bachelor Communicatiemanagement.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loonje wordt betaald binnen het barema 581 (B11), volgens je kwalificaties en ervaring. Na een gunstige evaluatie na één jaar wordt een verhoging naar barema 592 (B21) toegekend. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet
Functie: Contractueel bediende
Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie
Vereist niveau: Bachelor
Volume: 50%
Duur: De aanstelling loopt van 01/01/2020 tot 31/12/2020 en verlenging is mogelijk na gunstige evaluatie.
Afsluitdatum: 08/12/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 8/12/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland in de week van 9 december 2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Leonie Geldhof, departementaal coördinator (leonie.geldhof@ehb.be).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 8/12/2019

Datum interview: 09/12/2019 (in de week van)

Indiensttreding: 01/01/2020