RITCS/2020/ATP/03 - extern - Departementaal Coördinator (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
RITCS | Royal Institute for Theatre, Cinema & Sound
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Masteropleiding
Volume:
100% - niet opsplitsbaar
Duur:
vanaf 01/01/2020 tot en met 31/12/2020
Details

Taakomschrijving

het RITCS-Royal Institute for Theatre, Cinema & Sound biedt als Brusselse School of Arts professionele en academische opleidingen aan in podium- en audiovisuele kunsten. We begeleiden toekomstige makers binnen de richting Radio, Regie, Cinematografie, Schrijven, Sound Design, Montage, Animatiefilm, Drama (Regie en Spel) en Podiumtechnieken bij het vinden ven een eigen artistieke taal en universum. Dit gaat gepaard met het aanscherpen van de eigen techniciteit en ambachtelijkheid, het aanwakkeren van een onderzoekende en kritische houding, en het vermogen zich te verbinden met de Brusselse en internationale context.

Het RITCS is op zoek naar een Departementaal Coördinator die ervaring heeft met de zakelijke, financiële en organisatorische leiding van een artistieke organisatie of instelling in het Hoger Kunstonderwijs.

Als departementaal Coördinator van het RITCS/School of Arts ontferm je je over een reeks boeiende uitdagingen:
-  Leiding geven aan diverse cellen van de organisatie  (o.a. het administratief en technisch personeel) in overleg met de Directeur van het RITCS.
-  Coördinatie financieel beheer van het RITCS: opmaken en opvolging van de departementale begroting en deelbegrotingen,opmaak en opvolging van zakelijke dossiers (aanbestedingen, subsidie-aanvragen,……); het opvolgen en optimaliseren van financiële procedures (budgetbewaking, bestelprocedures,……) in overleg met de directeur en de financiële diensten van EHB;
-  Coördinatie van het investeringsbeleid van het RITCS;
-  Beheer van de roerende infrastructuur van het RITCS in overleg met de dienst facility en de dienst veiligheid en coördinatie van de planning;
-  Samenwerking met de lokale facilitaire verantwoordelijke, die de leiding heeft over het onderhoudspersoneel van de hogeschool.

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met de nodige autonomie en flexibiliteit. We streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze humanistische missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

Profiel

 • Ervaring je hebt ruime zakelijke ervaring in het artistieke (bij voorkeur audiovisuele) werkveld. Ervaring met het Hoger Kunstonderwijs is een pluspunt. Je hebt ruime ervaring in een leidinggevende functie. Je bent communicatief, sociaal vaardig en kunt medewerkers aansturen en motiveren.
 •  ICT - je kan de gangbare administratieve software gebruiken.
 •  Talenkennis  - je Nederlands is uitstekend, kennis van Frans en Engels is een meerwaarde.
 •  Stressbestendigje bent gedreven, dynamisch en stressbestendig; je respecteert deadlines, kan verschillende taken tegelijk behandelen en prioriteiten bepalen.
 •  Kennisje hebt kennis van de regelgeving in het hogescholenonderwijs of bent bereid je hierin te bekwamen. Je bent thuis in de sociale wetgeving en/of personeelsstatuten; je hebt kennis over het voeren van een boekhouding;
 • Netwerkercommunicatievaardig en verantwoordelijkheidszin, je kan een job met overtuiging uitvoeren

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma van Master (of hiermee gelijkgesteld) voor je aanstelling als A21 of een Diploma van Bachelor (of hiermee gelijkgesteld) voor je aanstelling als B31. Op het ogenblik van de indiensttreding moet de kandidaat voldoen aan de bepaling van Artikel V. 48 van de Codex Hoger Onderwijs.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 587 voor je aanstelling als A21, je wordt betaald binnen het barema 594 voor je aanstelling als B31, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
 • Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.


Opmerkingen

Concreet 
Functie: Statutair tijdelijk vacant
Departement: RITCS
Aard tewerkstelling: A21 of B31
Vereist niveau: Diploma van Master of hiermee gelijkgesteld voor je aanstelling als A21, Diploma van Bachelor of hiermee gelijkgesteld voor je aanstelling als B31
Volume: 100% - Niet opsplitsbaar
Duur: vanaf 01/01/2020 tot en met 31/12/2020
Afsluitdatum: 13/12/2019

Overtuigd? 
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 13/12/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 17/12/2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Ann Olaerts, Directeur RITCS/School of Arts, te bereiken via email ann.olaerts@ehb.be .
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 13/12/2019

Datum interview: 17/12/2019

Indiensttreding: 01/01/2020