RITCS/2020/CON/01 - extern - Administratief Bediende CINEMA RITCS/School of Arts (20%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
RITCS | Royal Institute for Theatre, Cinema & Sound
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
20%
Duur:
vanaf 01/01/2020 tot en met 31/12/2020
Details

Taakomschrijving

Gelegen in het bruisende hart van Brussel, in de Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel is Cinema RITCS de dynamische huisbioscoop van het RITCS/Royal Institute for Theatre, Cinema & Sound de ontmoetingsplaats voor de echte filmliefhebbers binnen en buiten het RITCS. Drie avonden per week (maandag, dinsdag en woensdag) organiseert CINEMA RITCS filmvertoningen, zowel klassiekers, nieuwe films, documentaire- en animatiefilms, cultfilms,….De films worden ingeleid door docenten, studenten (cinéclub RITCS), Filmmakers en binnen- en buitenlandse gasten. CINEMA RITCS werkt samen met organisaties en festivals zoals Offscreen, Europalia, Kortfilm.be, Cinemaximiliaan, CINEA, KASKCINEMA,………
Voor de werking en  verdere uitbouw van CINEMA RITCS is het RITCS op zoek naar een assistent coördinator (20%). De assistent coördinator staat de coördinator bij in alle aspecten van de werking en uitbouw van CINEMA RITCS.

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met de nodige autonomie en flexibiliteit. We streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze humanistische missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

Profiel

 • Talenkennis - je Nederlands is uitstekend, goede kennis van Frans en Engels is een vereiste.
 •  Kritischje hebt een kritische ingesteldheid, je kan zelfstandig en resultaats-gericht werken
 •  Stressbestendigje bent gedreven, dynamisch en stressbestendig. Je respecteert deaedlines.
 •  Netwerkercommunicatievaardig en verantwoordelijkheidszin, je kan een job met overtuiging uitvoeren. Je bent sociaal vaardig en kunt de jobstudenten aansturen en motiveren.
 •  ErvaringErvaring met het Hoger Kunstonderwijs is een pluspunt. Je hebt ervaring in filmprogrammatie, in filmeducatieve werking en in zowel artistieke als zakelijke organisatie.Je hebt bij voorkeur een lerarenopleiding gevolgd en pedagogische ervaring;
 •  ICT - je kan de gangbare administratieve software gebruiken

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Diploma van Bachelor of Master bij voorkeur in de Filmwetenschappen.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 581, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
 • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet 
Functie: Contractueel bediende
Departement: RITCS
Aard tewerkstelling: Contractueel Administratief Bediende
Vereist niveau: Diploma van Bachelor of Master
Volume: 20%
Duur: vanaf 01/01/2020 tot en met 31/12/2020
Afsluitdatum: 13/12/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 13/12/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 17/12/2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Wouter Hessels, Coördinator Cinema RITCS te bereiken via email wouter.hessels@ehb.be.
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be.
Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 13/12/2019

Datum interview: 17/12/2019 (vanaf)

Indiensttreding: 01/01/2020