ADM/2020/ATP/02 - extern - Desktop & support engineer (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Centrale Administratie
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Secundair onderwijs
Volume:
100%
Duur:
Initieel tot 31/12/2020; verlenging na positieve evaluatie 
Details

Taakomschrijving

Je komt terecht in de IT dienst van de hogeschool waar je meewerkt aan projecten met oog op de uitbouw en exploitatie van de IT systemen van de hogeschool.

Jij bepaalt de enduser ervaring op de client PC’s & laptops: je beheert de client OS deployment infrastructuur, maakt client images en installeert client PC’s. Je ontwerpt, test en deployt GPO’s.
D
aarnaast ben je via de service desk ook het eerste IT contactpunt voor de EhB medewerkers en studenten, waar je klantgericht IT advies en hulp verleent.

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met autonomie en verantwoordelijkheid. EhB is een pluralistische instelling met een humanistische missie: we streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

Profiel

 • ICT - Client OS installatie en configuratie is jouw ding (vooral Windows 10, in mindere mate Windows 7 en Mac OS); Active directory & GPO. Daarnaast ken je voldoende van netwerken om gericht troubleshooting te doen bij enduser problemen.
 •  Initiatief nemenJe evalueert onze enduser omgeving en formuleert en implementeert initiatieven ter verbetering.
 •  StressbestendigOok als er iets misgaat of in drukke tijden, blijf je kalm en zoek je gericht en analytisch naar een oplossing
 •  KlantvriendelijkJe denkt actief mee met IT problemen van EhB medewerkers en studenten en helpt hen steeds vriendelijk en accuraat verder bij problemen
 • ResultaatsgerichtJe levert afgewerkte resultaten af, van hoge kwaliteit en met echte meerwaarde voor studenten en medewerkers
 •  FlexibelJe leert continue bij, je blijft bij met de ontwikkelingen op vlak van hard- en software; en je bent bereid tot occasioneel werk buiten de gewone kantooruren (bvb bij geplande werken en migraties; of als er onverwacht iets kapot gaat).

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma Secundair Onderwijs mét aantoonbare ervaring in een gelijkaardige job. Gevolgde relevante cursussen (bvb Syntra netwerkbeheer e.d.) zijn een pluspunt.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 579 (C21), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
 • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet 
Functie: Statutair tijdelijk vacant
Departement: Centrale administratie
Aard tewerkstelling: ATP – C21
Vereist niveau: Secundair onderwijs
Volume: 100%
Duur: initieel tot 31/12/2020; verlenging na positieve evaluatie
Afsluitdatum: 09/12/2019

Overtuigd?
Is 
deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 9/12/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 11/12/2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.


Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met diensthoofd IT, Philippe Van Laethem, philippe.van.laethem@ehb.be .
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 9/12/2019

Datum interview: 11/12/2019

Indiensttreding: 01/01/2020