ADM/2020/ATP/04 - extern - Co├Ârdinator Personeelsadministratie (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Centrale Administratie
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
vanaf 01/01/2020 tot 31/12/2020, verlengbaar na gunstige evaluatie.
Details

Taakomschrijving

Staan medewerkers voor jou centraal in de organisatie? Wil je je schouders zetten onder een aantrekkelijk en performant personeelsbeleid? Onze dienst Personeel zoekt een gedreven en enthousiaste collega die vanuit een passie voor de personeelsadministratie hieraan meebouwt.

Je maakt deel uit van de centrale dienst Personeel in Anderlecht en neemt vanuit je expertise van de administratieve opvolging van de personeelsdossiers een coördinerende rol op. Je ondersteunt hierbij de directeur Personeel aan wie je rechtstreeks rapporteert.

Je blijft een vinger aan de pols houden en voert zelf ook de personeelsadministratie uit van een departement. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor de departementale directeur en het lokale ankerpunt personeel m.b.t. de dagelijkse werking. Samen met hen maak je de jaarlijkse personeelsbegroting op en tijdens het jaar zorg je voor de uitvoering en bewaak je het budget.

Je blijft up-to-date en verruimt je kennis op het vlak van contractuele wetgeving en het statuut van het onderwijzend personeel voortdurend. Vanuit deze expertise en met een coachende aanpak leid je de nieuwere collega’s op en stuur je hen aan in de verschillende onderdelen van de personeelsadministratie en de loonverwerking. Je zorgt hierbij voor een uniforme aanpak en borging van de kennis zodat medewerkers voor elkaar kunnen inspringen bij piekmomenten.

Je ondersteunt de directeur personeel bij de verschillende overkoepelende processen, rapporteringen en decretale verplichtingen van het hoger onderwijs.
Je bent verantwoordelijk voor de payroll van de contractuele medewerkers en zorgt voor de loonverwerking.
Je zet verder in op de administratieve vereenvoudiging van onze processen en het uitwerken van een digitaal personeelsportaal om het gebruiksgemak voor onze medewerkers te verhogen.

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met autonomie en verantwoordelijkheid. EhB is een pluralistische instelling met een humanistische missie: we streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

Profiel

 • Kennis & ervaring – Je bent goed op de hoogte van de sociale wetgeving en je hebt een ruime ervaring in de personeelsadministratie. Kennis van de specifieke wetgeving rond hogeschoolmedewerkers en onderwijsstatuten is een pluspunt.
 • Attitude – Je werkt nauwkeurig en accuraat, kan prioriteiten stellen en beslissingen nemen. Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin en bent discreet en betrouwbaar.
 • Stressbestendig – Doorheen het jaar kent de personeelsadministratie typische pieken en dalen. Ook onder verhoogde werkdruk blijf je stressbestendig, werk je nauwgezet en houd je het hoofd koel.
 • ICT - Je werkt vlot met het MS Office pakket.
 • Teamwork – Je bent communicatief sterk en kan uitstekend werken in teamverband. Je bent dynamisch, enthousiasmerend en kunt constructief en servicegericht samenwerken over verschillende diensten heen. Samen met je medewerkers ga je op zoek naar oplossingen voor onze klanten.
 • Coachend houding - Je bent een gedreven people manager die zijn/haar medewerkers ondersteuning en begeleiding biedt in hun professionele ontwikkeling. Je kan inspireren en kan in samenspraak met de directeur personeel een strategie ontwikkelen, die je kan vertalen naar concrete en praktische richtlijnen voor je medewerkers. Je kan een groep mensen motiveren om uitvoerende taken nauwgezet uit te voeren, maar evengoed om initiatieven te nemen en creatief aan de slag te gaan.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelorsdiploma, bij voorkeur in personeelswerk of een gelijkaardige richting.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 594 (B31), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
 • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet 
Functie: Statutair tijdelijk vacant
Departement: Centrale administratie
Aard tewerkstelling: ATP – B31
Vereist niveau: Bachelor
Volume: 100%
Duur: van 01/01/2020 tot 31/12/2020, verlengbaar na gunstige evaluatie
Afsluitdatum: 12/12/2019

Overtuigd?
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 12/12/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 17/12/2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met mevr. Britt Fonderie (directeur Personeel) via britt.fonderie@ehb.be .
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 12/12/2019

Datum interview: 17/12/2019

Indiensttreding: 01/01/2020