ADM/2020/ATP/03 - extern - Network & security engineer (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Centrale Administratie
Aanstelling:
Ad-interim
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
Initieel tot 31/12/2020; verlenging na positieve evaluatie
Details

Taakomschrijving

Ben jij als netwerkspecialist op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin om onze IT-systemen te beheren en verder uit te bouwen en beveiligen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk een gemotiveerde IT-er die zich wil uitleven in projecten rond netwerkbeveiliging, virtualisatie, VOIP en UC, Microsoft SQL server, serverinstallaties …

Je komt terecht in de centrale IT dienst van de hogeschool op onze campus Kaai, waar je samen met 10 toffe collega’s essentieel bent voor de goede werking van onze hogeschool. IT is in het huidige onderwijs immers niet meer weg te denken.  Wij verzorgen een 120-tal servers en tal van cloud services voor al onze studenten en personeelsleden. Binnen dat team ben jij samen met 2 andere collega’s het aanspreekpunt voor alles wat met het netwerk en de servers te maken heeft.

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met autonomie en verantwoordelijkheid. EhB is een pluralistische instelling met een humanistische missie: we streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven

Profiel

 • ICT - Netwerktechnologie is jouw ding: firewalls, switches, routing, NAT, VPN, wifi, QOS, … Daarnaast voel je je ook thuis in server OS (Windows server 2016/2019; Linux Ubuntu LTS); Microsoft services ( AD & GPO, RDP, Exchange, SQL server, Office 365); Linux services (Apache), Failoverclustering met Hyper-V
 •  InzichtJe hebt inzicht in netwerken, netwerkbeveiliging en besturingssytemen.
 •  StressbestendigOok als er iets misgaat of in drukke tijden, blijf je kalm en zoek je gericht en analytisch naar een oplossing
 •  Initiatief nemenJe denkt actief mee aan het ontwerp en implementatie van het EhB netwerk en neemt initiatieven ter verbetering.
 •  ResultaatsgerichtJe levert afgewerkte resultaten af, van hoge kwaliteit en met echte meerwaarde voor studenten en medewerkers.
 •  FlexibelJe leert continue bij, je blijft bij met de ontwikkelingen op vlak van hard- en software; en je bent bereid tot occasioneel werk buiten de gewone kantooruren (bvb bij geplande werken en migraties; of als er onverwacht iets kapot gaat).

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een professionele bachelor in een ICT richting (bvb Informatica, Toegepaste Informatica, Elektronica-ICT, Multimedia & Communicatietechnologie, …) ; óf professionele bachelor diploma in andere richtingen mét aantoonbare ervaring in een gelijkaardige job .
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 592 (B21), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
 • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
 • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet
Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant
Departement: Centrale administratie
Aard tewerkstelling: ATP-B21
Vereist niveau: Bachelor
Volume: 100%
Duur: initieel tot 31/12/2020; verlenging na positieve evaluatie
Afsluitdatum: 26/01/2020

Overtuigd
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 26/01/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Probeer hier alvast rekening mee te houden in je agenda.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met diensthoofd IT, Philippe Van Laethem, philippe.van.laethem@ehb.be .
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 26/01/2020

Datum interview: 27/01/2020 (vanaf)

Indiensttreding: 01/02/2020 (zo snel mogelijk)