ADM/2020/ATP/07 – Extern - Diensthoofd Marketing & Communicatie (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Centrale Administratie
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Masteropleiding
Volume:
100%
Duur:

01/09/2020 tot en met 31/12/2021, na een positieve evaluatie kan dit verlengd worden. 

Details

Taakomschrijving

We zijn op zoek naar een nieuw diensthoofd communicatie die onze hogeschool met al haar troeven sterker in de markt zet en verantwoordelijk is voor de externe communicatie. Je geeft leiding aan een team van medewerkers op de centrale dienst en in de departementen en Schools of Arts (Ritcs en Conservatorium). Je kent de nieuwste technieken binnen marketing en communicatie. Je weet hoe je onze voornaamste doelgroepen - kandidaat-studenten en studenten – moet aanspreken en je kan ‘studeren in Brussel’ wervend verkopen tot ver buiten de hoofdstad.

Je kan inspelen op wat de verschillende docenten en onderzoekers van de communicatiedienst verlangen. Je kan meningen verzoenen van de klant met deze van de marketeer. Onze opleidingen gaan van journalistiek tot muziek, van management tot lerarenopleiding: je begrijpt die diversiteit en kan de troeven van alle opleidingen met de juiste look en feel promoten naar al onze stakeholders. Overleg en openheid zijn jouw kernwoorden. Met je soft skills en optimisme kan je medewerkers motiveren en je collega’s overtuigen van je aanpak.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Klantgericht - Als hoofd van een ondersteunende dienst ken je het belang van dialoog. Voor elk probleem zoek je actief mee naar een flexibele oplossing.

·        Communicatief sterk - Communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, is je passie en je sterkste talent. Je bent Nederlandstalig, met een goede kennis van het Frans en Engels.

·         Kennis en ervaring - Je kan vlot overweg met moderne digitale technieken binnen marketing en communicatie. Online noch offline marketing hebben geheimen voor jou. Je bent een ervaren speler in de communicatiesector en begeleidde al eerder teams met succes. Je bent creatief en open van geest.

·         EhB-mindset - Je kan je volledig vinden in onze waarden, visie en missie. Je kan inspireren en een strategie ontwikkelen, die je kan vertalen naar concrete en praktische richtlijnen voor je medewerkers. Je durft jezelf in vraag stellen.

·         Netwerker - Je legt gemakkelijk contact, kan uitstekend samenwerken en bouwt duurzame relaties op met de verschillende stakeholders. Intern ondersteun je zowel de andere centrale diensten als de departementen/Schools of Arts. Je slaagt er moeiteloos in de band met beiden te versterken. Extern bouw je een sterk netwerk op met relevante spelers in Brussel en Vlaanderen.

·        Leiding geven - Je bent een gedreven people manager die zijn/haar team ondersteunt en begeleidt. Je kan een groep mensen motiveren om uitvoerende taken nauwgezet uit te voeren, maar evengoed om initiatieven te nemen en creatief aan de slag te gaan.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een masterdiploma.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 589, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  •  Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

  • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  •  Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk vacant

Departement: Centrale administratie

Aard tewerkstelling: ATP-A31

Vereist niveau: Master

Volume: 100%

Duur: 01/09/2020 tot en met 31/12/2021, na een positieve evaluatie kan dit verlengd worden.

Afsluitdatum: 18/08/2020Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 18/08/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 25/08/2020, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.
Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met mevr. Ann Brusseel, algemeen directeur van EhB via ann.brusseel@ehb.be
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 18/08/2020

Datum interview: 25/08/2020

Indiensttreding: 01/09/2020