MM/2021/OP/21 - extern - Praktijklector (40%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Mens & Maatschappij (M&M)
Aanstelling:
Ad-interim
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
40%
Duur:
1/10/2020-31/09/2021
Details

Taakomschrijving

Ben jij geïnteresseerd om jong en enthousiast talent voor de hotelindustrie te vormen? Dan is dit een unieke kans voor jou!Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stage- en MRP-coördinator met interesse in Facility Management.

Je takenpakket is zeer divers en bestaat uit: • Het mede opstellen van het stagebeleid en zorgdragen voor de uitvoering hiervan, in lijn met het onderwijsbeleid teneinde te komen tot voldoende gelijkwaardige (inter)nationale stageplaatsen met duidelijke, eenduidige leerdoelstellingen gebaseerd te behalen leerresultaten;

 • het coördineren van het verloop van het Management Research Project;

 • het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden van onderwijsactiviteiten zoals de colleges Facility Management;

 • het systematisch actualiseren van studiemateriaal;

 • het voorzien van vakgerichte studie- en loopbaanbegeleiding;

 • deelnamen aan (o.a. vak- en opleidingsgerichte) vergaderingen;

 • het evalueren van studenten (en toezicht examens en feedback);

 • het ontwikkelen van nieuw studiemateriaal (ontwikkelen van het digitaal leerplatform en deelnemen aan interne en externe werkgroepen);

 • het verzorgen van infoactiviteiten;

 • deelnemen aan alle vergaderingen m.b.t. deze opdracht(en);

 • het begeleiden van studenten bij hun stage en coachen bij de uitwerking van hun Management Research Project (eindwerk)

 • deelname aan bijkomende vergaderingen in het kader van curriculumvernieuwing en mee nadenken over de toekomst en de strategie van de opleiding.


Je maakt deel uit van het enthousiast en gemotiveerd opleidingsteam, dat zich richt op het opleiden van studenten tot hotelmanagers. Onderwijsactiviteiten kunnen zowel op de campus Bloemenhofplein als in afstandsonderwijs doorgaan.

Het departement Mens & Maatschappij leidt jonge mensen op die als autonome professionals hun talenten kunnen ontplooien en hun weg zoeken in het werkveld. Maak je graag deel uit van een kleinschalig en dynamisch team en wil je je talenten maximaal inzetten en verder ontwikkelen voor de uitbouw van ons departement? Dan maken wij graag met jou kennis!

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills. 


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Talenkennis  -  Je uitstekende kennis van het Engels, je vakkennis en je praktijkgerichte aanpak maken studenten enthousiast over je vak.

·         Didactische vaardigheden - Je laat je inspireren door verschillende didactische  principes en visies op leren zoals flipping the classroom.

·         Zelfstandig - Je kan zelfstandig werken en plannen.

·         Resultaatsgericht - Je spant je actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Bij tegenslagen geef je niet op en houd je de uitgezette lijn voor ogen.

·         ICT  - Je bent zeer vaardig in het gebruik van ICT-toepassingen (Exel, Word & PowerPoint) en internettoepassingen.

·         Initiatief nemen - Initiatief nemen, innovatief & creatief werken is een pluspunt.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een  Professionele Bachelor of Master en bent in het bezit van een  C1-attest Engels.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving


Salarisschaal


 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling

 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

 • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

 • Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

 • Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt. Het departement Mens & Maatschappij heeft verschillende campussen waar we opleidingen aanbieden: Campus Bloemenhof (Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel), campus Kanal (Slotstraat 28, 1000 Brussel), campus de Oranjerie (Boudewijnvest 3, 3290 Diest) en campus CVO COOVI (Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht)


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant

Departement: Mens & Maatschappij

Aard tewerkstelling: Praktijklector

Vereist niveau: Bachelor

Volume: 40%

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 1/10/2020-31/09/2021

Afsluitdatum: 15/08/2020Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 15/08/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland vanaf 24/08/2020, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Mevr. Sarah De Ridder, opleidingshoofd HM, sarah.de.ridder@ehb.be
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 15/08/2020

Datum interview: 24/08/2020 (vanaf)

Indiensttreding: 01/10/2020