DT/2020/CON/02bis - extern - Ondersteuner leerwerkplaatsen (10%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
10%
Duur:
14/09/2020 – 31/12/2020 (kan verlengd worden na positieve evaluatie)
Details

Taakomschrijving

Het graduaat Elektromechanische systemen zoekt een gedreven ondersteuner  voor de leerwerkplaatsen. Je werkt in nauw contact met onze externe partners de leerwerkplaatsen verder uit. Dit aan de hand van het ontwikkelen van richtlijnen, trainingen, workshops, tools. Je gaat in actieve dialoog met de leerwerkplaatsen om hun noden te ondersteunen. Anderzijds ben je nauw betrokken bij het ondersteunen van onze studenten op de leerwerkplaatsen. Je volgt dit nauw op in samenspraak met het opleidingshoofd.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         ICT  - Je bent vaardig in het gebruik van ICT-tools

·         Klantvriendelijk - Je handelt servicegericht en ondersteunend naar interne en externe stakeholders.

·         ErvaringErvaring met leerwerkplaatsen, duaal leren in een technische richting zijn een meerwaarde.

·         Inlevingsvermogen - Je probeert je blik te verruimen naar de leefwereld van onze studenten en externe partners en integreert de gepaste onderwijstechnieken en -middelen.

·         TeamplayerJe werkt teamgericht en beseft dat excellent onderwijs teamwerk is.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een een bachelor/master in een technisch gerelateerde richting of een bachelor/master in communicatie, pedagogie of een andere specificatie met aantoonbare relevante werkervaring en een duidelijke affiniteit met technologie.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema B11, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  •  Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

  • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  •  Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel bediende

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Contractueel

Vereist niveau: Bachelor

Volume: 10%

Duur: 14/09/2020 – 31/12/2020 (kan verlengd worden na positieve evaluatie)

Afsluitdatum: 17/08/2020

Deze vacature kan ook gecombineerd worden met de vacature (prakijk)lector Integratie/leerwerkplaatsen in het graduaat Internet of ThingsOvertuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/08/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 26/08/2020 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met dhr. Klaas De Proost, opleidingshoofd graduaat Elektromechanische systemen (klaas.de.proost@ehb.be – 02 559 15 39).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 17/08/2020

Datum interview: 26/08/2020 (onder voorbehoud)

Indiensttreding: 14/09/2020