GDT/2021/OP/30bis - extern - (Praktijk)lector Hydropneumatica (20%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
20% - opsplitsbaar
Duur:
14/09/2020 – 30/09/2021
Details

Taakomschrijving

Ben jij de nieuwe wind die we zoeken? Ben jij een hands-on probleem oplosser? Gemotiveerd om je kennis over te brengen naar toekomstig talent?

Dan ben jij de geknipte (praktijk)lector om zijn/haar schouders mee onder de verdere uitbouw van het graduaat Elektromechanische Systemen te zetten.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende opleidingsonderdelen in de graduaatsopleiding Elektromechanische systemen (EMS):

·         Hoorcolleges, werkcolleges en practica Hydraulica en labo. Dit opleidingsonderdeel maakt de student vertrouwd met het toepassingsgebied, de principes, de technologie en de functies van hydraulische systemen (incl. de gevaren)

·         Hoorcolleges, werkcolleges en practica Pneumatica en labo. Dit opleidingsonderdeel maakt de student vertrouwd met het toepassingsgebied, de principes, de technologie en de functies van sturings- en vermogens-pneumatica.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         ICT  - Je bent vaardig in het gebruik van ICT-tools

·         Teamplayer - Je werkt teamgericht en beseft dat excellent onderwijs een teamwerk is.

·         Didactische vaardighedenKennis en ervaring met nieuwe didactische methoden zijn een meerwaarde.

·         Leergierig - Je bent bereid om je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken in functie van de professionele noden. Je bent bereid je bij te scholen in materies die verband houden met je vakgebied.

·         Ervaring - Ervaring met het doceren van technische inhouden in het secundair of hoger onderwijs zijn een pluspunt

·         Inlevingsvermogen - Je probeert je blik te verruimen naar de leefwereld van onze studenten en integreert de gepaste onderwijstechnieken en -middelen.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een een bachelor- of masterdiploma in een technisch gerelateerde richting.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316 (indien bachelordiploma) of 502 (indien masterdiploma), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  •  Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  •  Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk vacant

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Praktijklector of Lector

Vereist niveau: Bachelor of Master

Volume: 20% (opsplitsbaar)

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 14/09/2020 – 30/09/2021

Afsluitdatum: 17/08/2020

Deze vacature kan ook gecombineerd worden met andere vacatures voor (praktijk)lector in het vakgebied.


Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/08/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 26/08/2020 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met dhr. Klaas De Proost, opleidingshoofd graduaat Elektromechanische systemen (klaas.de.proost@ehb.be – 02 559 15 39).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 17/08/2020

Datum interview: 26/08/2020 (onder voorbehoud)

Indiensttreding: 14/09/2020