GDT/2021/OP/49bis - extern - Structureel onderzoeker (50%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
50%
Duur:
14/09/2020 – 31/01/2021
Details

Taakomschrijving

Het kenniscentrum Artificiële Intelligentie bouwt binnenkort het AI Innovation Lab uit.  Het doel van dit lab is om op een laagdrempelige manier AI-toepassingen te ontwikkelen voor werkveld en onderzoek.  Meer specifiek richt jij je op laagdrempelige toepassingen van Artificiële Intelligentie in de gezondheidssector met je brede kennis van AI platforms voor spraak- en beeldverwerking, sensordata-analyse, NLP, enz.  Je kan vlot en snel toegankelijke applicaties voor al deze domeinen opzetten.  Samen met je collega-onderzoekers van het kenniscentrum AI ben je mee verantwoordelijk voor de onderzoeksprojecten die binnen het AI Innovation Lab uitgevoerd worden.

Je overlegt met docenten uit de opleiding en verzorgt een goede wisselwerking tussen het onderzoek en het onderwijs. Je dissemineert op regelmatige basis naar het brede publiek, studenten en vakexperten. Je onderhoudt en bouwt relaties uit met het werkveld, bedrijven en vakgenoten. Je stimuleert het projectmatig wetenschappelijk onderzoek, maatschappelijke dienstverlening en de uitbouw van de internationalisering van de opleiding.

Je schrijft mee aan nieuwe onderzoeksvoorstellen en rapporten in verband met onderzoeks- en dienstverleningsprojecten. Je rapporteert aan de projectleider en aan het opleidingshoofd.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills. 


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Innoverend - Als onderzoeker ben je steeds op zoek naar nieuwe ideeën en verken je graag onbetreden paden.

·         Leergierig - Je hebt een brede belangstelling met een grote intellectuele nieuwsgierigheid. Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het vakgebied.

·         ICT  - Je kan vlot programmeren en kan werken met platforms voor diverse AI-toepassingen.

·         Creatief - Je koppelt graag gedegen kennis aan creativiteit. Je bent gepassioneerd door het ontwerpen van interactieve toepassingen.

·         ZelfstandigJe kan op zelfstandige basis onderzoeken welke kenmerken een applicatie voor een bepaald doelpubliek moet hebben en deze implementeren in een laagdrempelige toepassing.

·         ErvaringJe hebt ervaring met onderzoek of projectwerk rond een brede waaier aan AI-toepassingen en de bijhorende platforms


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316 (indien bachelordiploma) of 502 (indien masterdiploma), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  •  Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  •  Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


 


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk vacant

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Praktijklector of Lector

Vereist niveau: Bachelor of Master

Volume: 50%

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 14/09/2020 – 31/01/2021

Afsluitdatum: 17/08/2020


Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/08/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 24/08/2020 of 26/08/2020 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met mevr. Catherine Middag, senior onderzoeker (catherine.middag@ehb.be – tel. 0485 83 55 98).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 17/08/2020

Datum interview: 24/08/2020 (vanaf)

Indiensttreding: 14/09/2020