GDT/2021/OP/56 - Extern - Begeleiding van stages en eindwerken (25%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
25% - opsplitsbaar
Duur:
14/09/2020 – 30/09/2021
Details

Taakomschrijving

Je bent een mentor. Je helpt graag studenten bij het maken van de juiste keuzes in hun Final Work (bachelorproef), je helpt hen op weg, stuurt ze bij.

Als stagebegeleider ben je een belangrijke schakel tussen de student, de school en het bedrijf. Je bent een aanspreekpunt en bemiddelaar. Je volgt de student op en stuurt bij waar nodig.

Deze vacature is te combineren met andere vacatures of een andere lesopdracht binnen de opleiding Multimedia & Communicatietechnologie.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills. 


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         KritischJe begeleidt studenten in hun laatste cruciale deel van hun opleiding. Je stelt geen genoegen met een onafgewerkt product.

·         KlantvriendelijkJe bent het gezicht van de opleiding naar de bedrijven. Je helpt studenten vol plezier op weg in een vaak hobbelig parcours.

·         TeamplayerJe belandt in een klein maar gedreven team dat de opleiding op handen draagt en je hebt zin om hier mee je schouders onder te zetten.

·         LeergierigVaak kiezen studenten zeer vernieuwende concepten en technologieën. Je vindt het geweldig om deze mee te ontdekken en hierover bij te leren.

·         Initiatief nemenEr worden enkele studenten aan je toevertrouwd. Neem zelf initiatief als je merkt dat een student zijn snelheid aan het verliezen is.

·         FlexibelVerandering schrikt je niet af. Je houdt van beweging en zet die vaak zelf mee in gang.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelor of master.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  •  Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  •  Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk vacant

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Praktijklector

Vereist niveau: Bachelor (of Master)

Volume: 25% (opsplitsbaar)

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 14/09/2020 – 30/09/2021

Afsluitdatum: 17/08/2020Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/08/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 24/08/2020 of 26/08/2020 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met dhr. Jurgen Dedeckere, opleidingshoofd bachelor Multimedia & communicatietechnologie (jurgen.dedeckere@ehb.be – 02 559 15 48).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 17/08/2020

Datum interview: 24/08/2020 (vanaf)

Indiensttreding: 14/09/2020