GDT/2021/OP/60 - extern - Praktijklector Java Development (30%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
30% - opsplitsbaar
Duur:
14/09/2020 – 30/09/2021
Details

Taakomschrijving

Gebeten om onze studenten mee te nemen in de wondere wereld van de Java frameworks? Java heeft voor jou geen geheimen? Ben jij een hands-on programmeur? Gemotiveerd om je kennis over te brengen naar toekomstig IT-talent?

Dan ben jij de geknipte praktijklector om zijn/haar schouders mee te zetten onder de verdere uitbouw van het graduaat Programmeren

Je bent verantwoordelijk voor de hoor- en werkcolleges van de opleidingsonderdelen Java Fundamentals en Java Advanced in de graduaatsopleiding Programmeren. Java Fundamentals behandelt de basisprincipes van het begrijpen, analyseren en oplossen van problemen. De fundamenten van programmeren worden aangeleerd. Bovendien wordt een brede basis gelegd voor de kennis van de programmeertaal Java en het gestructureerd en procedureel programmeren in deze taal. In Java Advanced wordt voortgebouwd op de programmeerkennis opgedaan in Java Fundamentals. Er wordt overgeschakeld naar het objectgeoriënteerd programmeren. 

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?


 


Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills. 

Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         ICT  - Je bent vaardig in het gebruik van ICT-tools.

·         Ervaring - Ervaring met het doceren van IT technische inhouden in het hoger onderwijs zijn een pluspunt

·         Teamplayer - Je werkt teamgericht en beseft dat excellent onderwijs teamwerk is.

·         Didactische vaardigheden - Ervaring binnen de nieuwe onderwijsmethodes en onderwijs op afstand zijn een meerwaarde.

·         Leergierig - Je bent bereid om je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken in functie van de professionele noden. Je bent bereid je bij te scholen in materies die verband houden met je vakgebied.

·         Inlevingsvermogen - probeert je blik te verruimen naar de leefwereld van onze studenten en integreert de gepaste onderwijstechnieken en -middelen.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  •  Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  •  Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


 


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant + statutair tijdelijk vacant

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Praktijklector

Vereist niveau: Bachelor

Volume: 20% niet-vacant en 10% vacant (opsplitsbaar)

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 14/09/2020 – 30/09/2021

Afsluitdatum: 17/08/2020Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/08/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 26/08/2020 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met dhr. Klaas De Proost, opleidingshoofd graduaat Programmeren (klaas.de.proost@ehb.be – 02 559 15 39).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Britt Fonderie
E-mail: britt.fonderie@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 17/08/2020

Datum interview: 26/08/2020 (onder voorbehoud)

Indiensttreding: 14/09/2020