KCB/2021/CON/01bis - Contractueel administratief bediende (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Koninklijk Conservatorium Brussel
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Secundair onderwijs
Volume:
100%
Duur:
03/11/2020 – 31/12/2020 , verlengbaar na gunstige evaluatie
Details

Taakomschrijving

Het Koninklijk Conservatorium Brussel, School of Arts van de Erasmushogeschool, staat voor 180 jaar artistieke excellentie en muziekopleidingen met internationale renommee in Brussel. De artistieke en pedagogische uitstraling van het KCB reikt moeiteloos tot over de stadsgrenzen, overheen Vlaanderen, België, Europa, tot zelfs grote delen van de wereld. Op stimulerende wijze vult het KCB de traditie voortdurend aan, vernieuwt en verjongt ze. Het KCB biedt vijf verschillende opleidingen aan: Academische Bachelor, Master en Postgraduaat Muziek (Historisch, klassiek, Jazz), Professionele Bachelor Musical, Educatieve Master

Jouw taak zal bestaan uit:

·         Je zorgt samen met je collega’s voor de administratieve verwerking van studentendossiers.

·         Je werkt mee aan de organisatie en afhandeling van examens, toelatingsproeven en evenementen ten dienste van studenten.

·         Je realiseert mee de dienstverlening naar studenten en onderwijzend personeel

·         Je helpt mee met het verwerken van schuldvorderingen en verzekert de nazorg ervan

·         Boekhoudkundige verwerking van inkomende en uitgaande geldstromen

·         Het verzorgen van administratieve taken als doel bij te dragen aan een efficiënte werking van onze school of Arts

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills.


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Talenkennis  - Nederlands, Frans, Engels

·         Zelfstandig - Je durft initiatief nemen en kan zelfstandig werken

·         Kennis - Praktische ervaring in office pakketten

·         Flexibel - In drukkere periodes heb je geen 9 to 5 mentaliteit.

·         Teamplayer - Je stelt je flexibel op en werkt goed samen met je team. Je vindt het geen probleem om collega’s te ondersteunen en binnen je mogelijkheden bij te staan in hun job.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma Hoger Secundair.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 577, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  •  Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

  • Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  •  Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.


Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel bediende

Departement: KCB

Aard tewerkstelling: Contractueel Bediende

Vereist niveau: Secundair onderwijsdiploma

Volume: 100%

Duur: 03/11/2020 – 31/12/2020 , verlengbaar na gunstige evaluatie

Afsluitdatum: 26/10/2020Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie.

Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 26/10/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 29 oktober 2020, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met mevrouw Kathleen Coessens, directeur via kathleen.coessens@ehb.be.
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Katrien Van Hoecke
E-mail: katrien.van.hoecke@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 26/10/2020

Datum interview: 29/10/2020

Indiensttreding: 03/11/2020