MM/2021/ATP/01 - extern - Baliemedewerker (40%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Soort vacature:
Externe vacature
Departement:
Mens & Maatschappij (M&M)
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Secundair onderwijs
Volume:
40%
Duur:
datum beslissing tot 31/12/2020 – verlenging mogelijk na gunstige evaluatie
Details

Taakomschrijving

Als onthaalmedewerker ben je het visitekaartje van het departement Mens & Maatschappij. Jij bent dus een representatieve, enthousiaste en stressbestendige duizendpoot met een hart voor studenten in Brussel. Bij het binnenkomen van de campus ben jij het eerste gezicht van het Erasmushogeschool Brussel dat mensen te zien krijgen. Je staat in voor de binnenkomende telefoontjes en het onthaal van bezoekers zoals studenten en leveranciers, maar ook van je eigen collega’s en je helpt hen in hun zoektocht naar de juiste dienst of persoon of je geeft het juiste antwoord.

Ons team Studentenzaken bestaat uit enthousiaste, open en bevlogen collega's en is er op zijn tijd ook ruimte voor humor. We zetten graag een stap extra voor onze studenten maar ook voor elkaar. En jij? Jij maakt het verschil in service en beleving van de student!

Studentenzaken heeft geen saaie dagen, iedere vraag, iedere student is immers weer uniek. Jij bent dé vraagbaak voor iedereen! Samen met het team help je elke bezoeker op een adequate manier met hun brandende vraag. Jij bent het eerste contact en daarom ben je extra vriendelijk, behulpzaam en representatief. Jij bent het visitekaartje van Erasmushogeschool Brussel.

Het is hard werken, in een pittig team en je moet snel kunnen schakelen tussen diverse activiteiten. Aan jou de taak om deze (complexe) vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Onze studenten volgen les op 2 campussen (campus Kanal en campus Bloemenhof). Je helpt studenten en bezoekers op deze twee locaties. Zo is een werkweek altijd boeiend en afwisselend

Hebben we een match?

Solliciteer dan …..

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills. 


Profiel

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Talenkennis - Grondige kennis van de Nederlandse taal

·         KlantvriendelijkJe bent energiek, discreet, beleefd en commercieel ingesteld. Ervaring als receptionist(e)/telefonist(e) is fijn, maar geen noodzaak.

·         Resultaatsgericht - Je houdt het hoofd koel en hebt een belangstellende houding. Goede sociale vaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een hart voor onderwijs en studenten.

·         StressbestendigJe weet hoe je prioriteiten moet stellen.

·         ICT  - Je bent vaardig in het gebruik van onder andere Word, Excel en Outlook

·         Flexibel - Je vindt het prettig om in een rooster te werken met diverse diensten (tussen 8u00 en 18u00).


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma hoger secundair onderwijs.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Salarisschaal


  • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 577, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

  • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

  • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie.

  • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

  • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

  • Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

  • Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk vacant

Departement: Mens & Maatschappij

Aard tewerkstelling: ATP C11

Vereist niveau: Secundair onderwijsdiploma

Volume: 40%

Duur: datum beslissing tot 31/12/2020 – verlenging mogelijk na gunstige evaluatie

Afsluitdatum: 25/10/2020Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 25/10/2020 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 29/10/2020 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.


 

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Mevr. Christa Ruers via christa.ruers@ehb.be .
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Chantal Laffut
E-mail: chantal.laffut@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 25/10/2020

Datum interview: 29/10/2020 (onder voorbehoud)

Indiensttreding: 03/11/2020 (of datum beslissing)