HOB/2022/OP/02 - extern - Lector in de graduaatsopleiding Accounting Administration (25%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Departement:
HOB Eenheid Oost-Brabant
Aanstelling:
Statutair
Vereist niveau:
Masteropleiding
Volume:
25%
Duur:
01/10/2021 – 30/09/2022
Details

Taakomschrijving

Voor de versterking van de opleiding Graduaat in de Accounting Administration op Campus Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die in samenwerking met de rest van het team instaat voor de opleidingsonderdelen 'Algemeen boekhouden 1' en 'Trends: digitalisering en ICT'.

In de eerste plaats verzorg je het lesgebeuren van deze twee vakken. Daarnaast participeer je aan overlegmomenten en andere teamactiviteiten. Uiteraard voorzien wij in de nodige ondersteuning en begeleiding om vlot te kunnen starten.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills.


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         ResultaatsgerichtBij de vervulling van je lesopdracht streef je ernaar om alle voorziene competenties aan te leren aan de student tegen de voorziene evaluatiemomenten.

·         ICT  - Het aanreiken van de leerstof via een online leerplatform maakt deel uit van modern onderwijs. Wij stimuleren lesgevers om ICT-toepassingen te gebruiken om de lesinhouden waarheidsgetrouw aan te reiken. Je bent bijgevolg voldoende ICT-vaardig.

·         ZelfstandigAls docent ben je voldoende zelfstandig om je lesvoorbereidingen tijdig klaar te hebben. Uiteraard biedt onze Dienst Onderwijsontwikkeling ook de nodige ondersteuning.

·         TeamplayerWe appreciëren het dat je samen met de andere teamleden mee nadenkt over de invulling van het curriculum en de organisatie van activiteiten.

·         Didactische vaardighedenJe beschikt over de nodige didactische vaardigheden om de leerinhouden verstaanbaar over te brengen en daagt de studenten uit om met de leerstof aan de slag te gaan.

·         
Initiatief nemenWe zien onze docenten graag initiatieven nemen buiten het lesgebeuren. Er is voldoende ruimte om je creatieve geest in te zetten. 


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Masterdiploma.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.


Aanbod

·         Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 502, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·         Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·         Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling

·         Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

·         Lerarenkaart – met een heleboel voordelen


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk vacant

Departement: HOB

Aard tewerkstelling: Lector

Vereist niveau: Master

Volume: 25%

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 01/10/2021 – 30/09/2022

Afsluitdatum: 17/08/2021

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/08/2021 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 24/08/2021, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Tom Haegemans – tom.haegemans@ehb.be.
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Valérie Gierts
E-mail: valerie.gierts@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 17/08/2021

Datum interview: 24/08/2021

Indiensttreding: 01/10/2021