MM/2021/CON/71 - extern - Deskundige Medewerker Communicatie (allround) (100%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
Mens & Maatschappij (M&M)
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
13/9/2021 t.e.m. 31/12/2021 (verlenging na gunstige evaluatie)
Details

Taakomschrijving

De Erasmushogeschool Brussel is een buitenbeentje in het hoger onderwijslandschap. Nergens anders vind je zoveel geborgenheid en eigenzinnigheid bij elkaar. Dat geldt zeker voor campussen Bloemenhof en Kanal, waar het departement Mens & Maatschappij de ontmoetingsplaats is van 17 boeiende bachelor- en graduaatsopleidingen.

En het beste nieuws? Die bijzondere campussen zijn op zoek naar een extra unieke allrounder communicatie, want op één been kan je niet staan, toch? Hier valt immers heel wat te organiseren en te communiceren:

Ø  Zo is het geen sinecure om 3000 studenten en 300 personeelsleden op de hoogte te houden van elkaars reilen en zeilen - interne communicatie zoals ze zeggen. Gelukkig verbind jij alle mensen achter die cijfertjes met elkaar.

Ø  17 opleidingen maakt 17 mega-belangrijke landingspagina’s op de website ehb.be. Iemand met een vinnige pen en zonder schrik van CMS-systemen houdt die met veel plezier fris, relevant en up-to-date, toch?

Ø  Je snapt het al: je komt terecht op een bruisende campus hartje Brussel. Hier wordt dus om de haverklap een evenement georganiseerd. Een bedrijf komt vissen naar onze talenten, een secundaire school komt met leerlingen op bezoek of de hele hogeschool gooit de deuren open voor een infodag. Jij bent de spin in dat event-web.

Ø  Kers op de taart: onze 17 opleidingen verdienen meer uitstraling voor wat ze doen. Jij helpt de opleidingshoofden en docenten om hen gericht te helpen groeien, en vult zo naadloos de corporate campagnes aan die de collega’s van de overkoepelende dienst marketing & communicatie bekokstoven.

Ø  En je staat er niet alleen voor! Met jou erbij, krijgt het departement een echte communicatiedienst! Maar ook de collega’s van de overkoepelende dienst marketing & communicatie staan je bij met raad en daad.

Klinkt als een grotere uitdaging dan een maxi friet met stoofvleessaus, kipcorn en een Bicky burger à côté? Ja, dat klopt want we zoeken iemand die:

·         “het werk ziet”, zoals men dat dan in de volksmond zegt

·         een aangenaam leesbare tekst op papier of pixel kan zetten

·         de 100 dagen op school of zijn/haar eigen huwelijk heeft georganiseerd, uit drang naar perfectionisme

·         geen koudwatervrees heeft om social media te voeden met content die het reilen en zeilen op de campus toont

·         altijd wil groeien en bijleren, maar toch ook al een mooie trolley met ervaring achter zich aan heeft rollen (yeah well, je weet wat we bedoelen, je bent (nét) geen starter)

·         What’s in it for you? Véél meer dan die maxi friet, want je komt terecht in een omgeving waar het bougeert. Veel jong geweld om je heen, en toch ook veel ervaring uit uiteenlopende sectoren

·         op 2 campussen in het kloppend hart van Brussel – op het mooiste pleintje van de hoofdstad en vlakbij de Dansaertstraat

·         in een job die veeleisend is maar ook genereus op vlak van flexibiliteit

·         in een ambiance die ambitie én joie de vivre uitdraagt

·         in een diverse, inclusieve organisatie die de humanistische waarden belichaamt

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills.


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Talenkennis  - Je schrijft niet alleen foutloos, maar je zet droge materie om naar makkelijk kauw- en verteerbare content

·         ErvaringJe hebt minstens 2 jaar ervaring in de marketing-, communicatie- of eventsector.

·         Flexibel - Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om occasioneel in het weekend (infodagen) en ’s avonds (ouderavonden) te werken.

·         Initiatief nemen - Je neemt het voortouw, pakt de regie en laat het niet zomaar gebeuren.

·         ICT  - Je hoort het niet in Keulen donderen wanneer de termen Mailchimp, Canva, CMS,… vallen

·         KlantvriendelijkJe bent communicatief en je kan op een constructieve en professionele manier samenwerken met collega’s.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een professionele bachelor in communicatiemanagement of een professionele bachelor met gelijkwaardige ervaring.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Aanbod

·         Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 581, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·         Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·         Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

·         Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

·         Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

·         Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

·         Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

·         Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel bediende

Departement: Mens & Maatschappij

Aard tewerkstelling: B11

Vereist niveau: Bachelor

Volume: 100%

Duur: 13/9/2021 t.e.m. 31/12/2021 (verlenging na gunstige evaluatie)

Afsluitdatum: 16/08/2021

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 16/08/2021 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 24/8/2021 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Mevr. Nele Verhavert (nele.verhavert@ehb.be).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Chantal Laffut
E-mail: chantal.laffut@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 16/08/2021

Datum interview: 24/08/2021

Indiensttreding: 13/09/2021