HOB/2022/CON/03 - extern - Administratief bediende IT dienst (20%)
Betrekking
Functie:
Administratief personeel
Departement:
HOB Eenheid Oost-Brabant
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
20%
Duur:
13/09/2021 – 30/09/2022
Details

Taakomschrijving

Ben jij een gebruikersgerichte IT’er? Kan je zowel een netwerk beheren als gebruikers ondersteunen bij computerproblemen? Ben je vertrouwd met de installatie van open-source software op LAMP-installaties? Dan ben jij de IT’er die we zoeken.

De functionele entiteit Hoger onderwijs Oost-Brabant (HOB) organiseert vier graduaatsopleidingen en twee postgraduaten op campus Diest en Leuven. Je ondersteunt personeel en studenten IT-matig.

Verplaatsingen tussen de twee campussen en af en toe naar andere campussen in Brussel zijn voor jou geen probleem.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills. 


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         KlantvriendelijkJe zoekt een gepaste oplossing voor het probleem van de gebruiker. Je hanteert hierbij een proactieve houding.

·         InlevingsvermogenJe kan communiceren met IT-leken en communiceert over je werk op een gepaste wijze.

·         ICT  - Je beheert het netwerk van campus Leuven en biedt IT-ondersteuning aan docenten en studenten. Op vraag installeer je software voor opleidingen.

·         TeamplayerJe bent de enige IT’er binnen HOB en je werkt samen met de andere administratieve krachten. Daarnaast werk je samen met de centrale IT-dienst van de hogeschool.

·         Initiatief nemenJe ziet problemen en adviseert het diensthoofd over mogelijke oplossingen.

·         ResultaatsgerichtJe werkt je opdrachten binnen het vastgelegde tijdsbestek af. Je voorziet een oplossing voor het probleem.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Aanbod

·         Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 585 (master) of binnen het barema 581 (bachelor), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·         Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·         Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

·         Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

·         Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

·         Lerarenkaart – met een heleboel voordelen


 


Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel bediende

Departement: HOB

Aard tewerkstelling: Administratief personeel

Vereist niveau: Bachelor of Master

Volume: 20%

Duur: 13/09/2021 – 30/09/2022

Afsluitdatum: 18/08/2021

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 18/08/2021 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 23/08/2021, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Cynthia De Bruycker – cynthia.de.bruycker@ehb.be.
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Valérie Gierts
E-mail: valerie.gierts@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 18/08/2021

Datum interview: 23/08/2021

Indiensttreding: 13/09/2021