MM/2022/CON/05 - extern - Gastprofessor “Bedrijfsorganisatie, controle en deontologie (37u)
Betrekking
Functie:
Gastprofessor
Departement:
Mens & Maatschappij (M&M)
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
37u
Duur:
13/09/2021 t.e.m. 30/09/2022
Details

Taakomschrijving

We zoeken een gastprofessor voor de versterking van de opleiding graduaat Accounting Administration.

Je geeft het vak Bedrijfsorganisatie, controle en deontologie. (In dit vak werkt de student rond twee thema’s: i) hoe werkt een organisatie en ii) hoe wordt een optimale boekhoudkundige controle georganiseerd. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn: organogram; principes van timemanagement en arbeidsorganisatie; organisatiestructuren; missie, visie en strategie; controle en deontologie; interne en externe controle; controle van activa en passiva; controle basisprocedures; controle van de jaarrekening; deontologie en fraudebestrijding.)

Voor deze functie zoeken we een man/vrouw met een ruime praktische ervaring binnen de boekhoudkundige/fiscale sector. Hij/zij heeft een degelijke kennis van de courante boekhoudkundige en fiscale topics. Onderwijservaring is een pluspunt.

Het departement Mens & Maatschappij leidt jonge mensen op die als autonome professionals hun talenten kunnen ontplooien en hun weg zoeken in het werkveld.

Maak je graag deel uit van een dynamisch team en wil je je talenten maximaal inzetten en verder ontwikkelen voor de uitbouw van ons departement? Dan maken wij graag met jou kennis!

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Ervaring - Minstens 2 jaar aantoonbare ervaring binnen een boekhoudkundige en/of fiscale omgeving, waaruit volgt dat je een degelijke kennis hebt van boekhoudkundige en fiscale topics.

·         Didactische vaardigheden - Elke vorm van didactisch omgaan met jongeren (lesgeven, stagebegeleiding, coaching,… strekt tot aanbeveling.

·         Teamplayer - Hoewel je maar voor een beperkte mate aan de opleiding verbonden bent, verwachten we – binnen de grenzen van het realistische – een engagement van je naar de verdere uitbouw van de opleiding toe.

·         
Netwerker - Vanuit je ervaring heb je een netwerk opgebouwd dat je indien nodig inzet om de samenwerking tussen opleiding en netwerk te versterken.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Bachelor of Master (bij voorkeur een economische of bedrijfskundige opleiding).

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.


Aanbod

·         Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316 (Bachelor) of 528 (Master), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·         Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

·         Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

·         Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt. Het departement Mens & Maatschappij heeft verschillende campussen waar we opleidingen aanbieden: Campus Bloemenhof (Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel), campus Kanal (Slotstraat 28, 1000 Brussel), campus de Oranjerie (Boudewijnvest 3, 3290 Diest) en campus CVO COOVI (Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht)


 


Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel

Departement: Mens & Maatschappij

Aard tewerkstelling: Gastprofessor

Vereist niveau: Bachelor of Master

Volume: 37u

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 13/09/2021 t.e.m. 30/09/2022

Afsluitdatum: 16/08/2021

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 16/08/2021 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 31/08/2021 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met het opleidingshoofd Mevr. Elke Van der Heyden (elke.van.der.heyden@ehb.be).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Chantal Laffut
E-mail: chantal.laffut@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 16/08/2021

Datum interview: 31/08/2021 (onder voorbehoud)

Indiensttreding: 13/09/2021