ADM/2021/CON/11bis - extern - Technicus projectleider HVAC/elektriciteit dienst Facility (100%)
Betrekking
Functie:
Technisch personeel
Departement:
Centrale Administratie
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
Van 01/09/2021 – onbepaalde duur
Details

Taakomschrijving

De technicus projectleider HVAC/elektriciteit zal deel uitmaken van de dienst Facility die gehuisvest is op de hoofdzetel van de Erasmushogeschool Brussel te Anderlecht. Je komt terecht in een klein dynamisch team dat instaat voor het facilitair beheer, het onderhoud en de beveiliging van onze campussen. Daarnaast ondersteunen wij de opleidingen en andere diensten van de hogeschool bij de verwezenlijking van kleine en middelgrote projecten.

Als technisch deskundige neem je de lead in het oplossen van technische problemen en het coördineren van interventies, onderhoud en projecten rond HVAC- en/of elektrische installatie. Daarnaast verleen je in overleg met je leidinggevende ook assistentie bij allerhande technische aangelegenheden - buiten je expertisegebied - waarmee de facilitaire dienst van de Erasmushogeschool geconfronteerd wordt op haar verschillende stadscampussen.

De Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·       Teamplayer - Je werkt graag in teamverband.

·       Communicatie - Je bent assertief en beschikt over uitstekende communicatie-vaardigheden.

·       Leergierig - Je bent bereid om nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden te verwerven.

·       Nauwgezet - Je hebt aandacht voor de opmaak van nauwkeurige en ordelijke dossiers.

·       Pragmatisch - Je bent praktisch ingesteld met een dosis gezond verstand.

·       Zelfstandig - Je werkt autonoom met oog voor kwalitatieve resultaten. 


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelordiploma of gelijkwaardig. Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van de Benelux of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Basiskennis van AREI is een vereiste. Meer diepgaande kennis wordt als een pluspunt gezien. Je hebt eveneens kennis van de Brusselse EPB-wetgeving of bent bereid deze te verwerven. Kennis van CAD-software (autocad, …) is een pluspunt.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs


Aanbod


·       Aantrekkelijk loon - Je wordt betaald binnen het barema 592 (B21), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·       Loon naar ervaring - Naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·       Vakantie - Je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

·       Flexibiliteit - Glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

·       Woon-werkverkeer - Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

·       Lerarenkaart - Met een heleboel voordelen.

·       Resto - Je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

·       Brussel - Een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel bediende

Departement: Centrale administratie

Aard tewerkstelling:  B21

Vereist niveau: Bachelor

Volume: 100%

Duur: Van 01/09/2021 – onbepaalde duur

Afsluitdatum: 20/08/2021

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 20/08/2021 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 26/08/2021, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Dhr. Jeroen Willems - jeroen.willems@ehb.be (de hogeschool is gesloten tussen 21/07 en 15/08).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Inge Eerdekens
E-mail: inge.eerdekens@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 20/08/2021

Datum interview: 26/08/2021

Indiensttreding: 01/09/2021