GDT/2022/OP/40 - extern - Coördinator onderwijs en werkveld (20%)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Departement:
Gezondheidszorg, Design & Technologie (GDT)
Aanstelling:
Ad-interim
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
20%
Duur:
13/09/2021 - 30/09/2022
Details

Taakomschrijving

De digitale campus “Ehb Digital” verzamelt alle digitale en technische opleidingen onder één dak. Hier stomen we onze studenten klaar voor de arbeidsmarkt. 

Ben jij de coach die een brug kan slaan tussen het werkveld, onze labs, de middelbare scholen en onze opleiding Toegepaste informatica? Geboren netwerker met een sterke basis in de IT sector en/of het onderwijs? Dan ben jij de coördinator onderwijs en werkveld die we zoeken.

Binnen de opleiding toegepaste informatica sta je in voor het aantrekken van nieuwe contacten binnen de sector, alsook de opvolging van onze partners & organisatie van workshops bij de middelbare scholen. Je bent dus de centrale schakel in het hele CRM-proces, van studentenrecrutering tot alumniwerking. Deze functie omvat zowel taken op vlak van ontwikkeling van visie alsook de uitwerking ervan en je krijgt de kans om je talenten volop in te zetten in deze functie.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Initiatief nemenJe werkt een strategie uit en kan deze autonoom tot een goed einde brengen

·         NetwerkerJe beschikt over skills als netwerker en kan deze perfect inzetten om ons stakeholder netwerk te vergroten

·         InlevingsvermogenJe begrijpt de noden van onze partners en kan deze aligneren met die van onze studenten.

·         ICT - Je bent vaardig in het gebruik van ICT-tools

·         Teamplayer - Je werkt teamgericht en beseft dat excellent onderwijs teamwerk is.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelordiploma of masterdiploma in een IT-gerelateerde of technische gerelateerde richting.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving


Aanbod

·         Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·         Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·         Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling

·         Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding

·         Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

·         Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

·         Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Opmerkingen

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Praktijklector

Vereist niveau: Bachelor

Volume: 20%

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 13/09/2021 - 30/09/2022

Afsluitdatum: 16/08/2021

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 16/08/2021 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 23/08/2021, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met dhr. Steve Weemaels, opleidingshoofd Bachelor Toegepaste Informatica (steve.weemaels@ehb.be - 0476 77 86 85).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Leonie Geldhof
E-mail: leonie.geldhof@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 16/08/2021

Datum interview: 23/08/2021

Indiensttreding: 13/09/2021