MM/2024/GPR/05bis – Extern - Gastprofessor “Personeelsbeheer” graduaat Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement (44u)
Betrekking
Functie:
Onderwijzend personeel
Departement:
Mens & Maatschappij (M&M)
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
44u
Duur:
6.11.2023 (of datum beslissing) t.e.m. 30.09.2024
Details

Taakomschrijving

We zoeken binnen de graduaatsopleiding Logies, Restaurant- en Cateringmanagement een enthousiaste en ondernemende collega die 1 vak kan verzorgen rond HR en sociale wetgeving, namelijk “Personeelsbeheer”

De opleiding wordt gedragen door een divers en gedreven docententeam, waarbij ieders talent en ervaringen op de juiste plaats worden ingezet. Het team bestaat uit inspirerende docenten met relevante bagage aan (praktijk)ervaring en een ruim en actueel netwerk in de sector.

Binnen deze 2-jarige opleiding ben jij het die de student vormt en coacht in zijn rol als People manager en ondernemer.

Het departement Mens & Maatschappij leidt jonge mensen op die als autonome professionals hun talenten kunnen ontplooien en hun weg zoeken in het werkveld.Maak je graag deel uit van een dynamisch team en wil je je talenten maximaal inzetten en verder ontwikkelen voor de uitbouw van ons departement? Dan maken wij graag met jou kennis!

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven.

We bieden je een boeiende, afwisselende job waar engagement, respect, openheid, empowerment en integriteit centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook? 


Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must. Als Brusselse hogeschool met internationale ambities verwachten we een zekere meertaligheid van onze collega’s. Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans, Engels of een andere taal is dan ook een grote meerwaarde. Onverwachte wendingen scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·         Ervaringminimum 5 jaar ervaring binnen de HR functie is een echte  must. Ervaring binnen de horeca of toeristische sector is zeker een troef.

·         Innoverendoog voor trends en innovaties binnen de HR wereld

·         Didactische vaardigheden - Onderwijservaring, zowel binnen het reguliere onderwijs als parallelle circuits (vdab, spreker,… ) strekt tot aanbeveling

·         CreatiefHeeft de competenties om met de leerstof structureel aan de slag te gaan samen met de Brusselse student via vele (eigen) praktijkvoorbeelden en cases.


Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Professionele Bachelor of Master.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Aanbod

·         Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 528. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link. Gastprofessoren bouwen geen anciënniteit op, je salaris wordt dus berekend op basis van de bedragen voor 0 jaar anciënniteit en het aantal lesuren.

·         Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.

·         Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

·         Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt. Het departement Mens & Maatschappij heeft verschillende campussen waar we opleidingen aanbieden: Campus Bloemenhof (Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel), campus Kanal (Slotstraat 28, 1000 Brussel), campus Leuven (Interleuvenlaan 5, 3001 Heverlee) en campus CVO COOVI (Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht).


Opmerkingen

Concreet

Functie: Contractueel

Departement: Mens & Maatschappij

Aard tewerkstelling: Gastprofessor

Vereist niveau: Bachelor

Werkervaring: Minstens 5 jaar

Volume: 44u

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: 6.11.2023 (of datum beslissing) t.e.m. 30.09.2024

Afsluitdatum: 17/10/2023Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/10/2023 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 25/10/2023 (onder voorbehoud), houd hier alvast rekening mee in je agenda. Dit gesprek kan live of online doorgaan, meer informatie krijg je wanneer je uitgenodigd wordt.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met het opleidingshoofd graduaat LRC, Dhr. Tom Minnen (tom.minnen@ehb.be).
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Personeel MM
E-mail: personeel.mm@ehb.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 17/10/2023

Datum interview: 25/10/2023

Indiensttreding: 06/11/2023